Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
küsimus
 
meribell 02. august 2007, kl 20.06
Olukord selline, et lõpetasin just ülikooli ja tahaks nüüd titat saada - kas see muudab ka seda õppelaenu tagasi maksmise värki? Või mõjutas see ainult siis kui alles õppisid?
 
T 03. august 2007, kl 10.48
Tead sul tasuks ikka natukene kannatada. Mine tee aastakese tööd (siis hakad saama ka emapalka, dekreediraha jms). Arvan, et oled veel noor(lõpetasid asja ülikooli) ja sul aega küll ja küll. Lapse peale läheb ikka raha ka. Kui sa muretsed mingi õppelaenu pärast kuidas sa siis titat kasvatad?
ilusat päeva sulle!
 
ellu 06. august 2007, kl 12.43
peale sünnitust kustutatakse pool õppelaenust, ise saab valida, kas emal või isal (muidugi ainult siis, kui õigesse kohta avalduse esitad, küsi pangast). peale teist last kustutatakse jäägist veel 50%. kui sünnitad kaksikud (kolmikud, nelikud, viisikud...), kustutatakse kogu laen.

ma ei ole nüüd päris kindel, kas iga järgneva lapsega lähebki ainult 50% jäägist, või peale kolmandat-neljandat kustutatakse kõik? aga eks see ei ole sinu jaoks praegu väga oluline ka :)
 
Diana 27+ 06. august 2007, kl 15.31
Kustutamine käib ikka nii, et kvartali kaupa makstakse põhiosa ja intresse tasud ise. Mitte nii, et laps käes, siis 60 000 saab kohe 30 000.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!