Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
väidab ,et ei saa lapsi
 
olks 18. august 2007, kl 12.52
jutt siis selline ,et olin sunnitud spiraali eemaldama ,kuna juba 6 aastat olnud.mees aga nüüd kuri ,kui ütlen ,et ilma kaitsevahendita ei sexi .väidab ,et tema ei saa lapsi..aga ometigi on tal 2 suuremat last olemas ,ja vahepeal pole midagi juhtunud ka ,et ei peaks saama..ometigi ta teab ,et mina ei tohi ravimite pärast praegu sedapsi jääda ja ise on ka nii selle vastu ,et pisiperet juurde tuleks..vo on lihtsalt hea iriseda ja riidu välja kiskuda ..ei saa aru..
 
zy 18. august 2007, kl 16.51
Kasutagu siis kondoomi. Milles probleem?
 
- 19. august 2007, kl 15.32
probleem on selles et mees ei taha kondoomi kasutada nagu mina mõistan. ütle talle et seletagu sulle siis ära miks ta lapsi enam ei saa ja toogu arsti juurest kinnitus ja siis võite ilma keppida.
 
no 20. august 2007, kl 21.03
V6ta pille siis.
 
mees 28. august 2007, kl 16.28
Minugi kaaslastel on elus olnud paar rasedust, mis on ära katkestatud..
Nüüd, kui soovisin teha, ei tulnud midagi välja ja spermaproov välistas tavateel sigitatava lapse..
Kahju, et varem sedasi sai otsustatud..
Arst ütles, et kui on soodumus, siis see süveneb aastate jooksul ja paljud, kes noorelt lapsed valmis teevad, ei saagi teada, et neil selline soodumus..
 
naine 29. august 2007, kl 11.08
to mees

Meil sama jama - mehel (35) on sperma "uinunud".
Hetkel mõtlemegi, et mis ja kuidas edasi.
 
Juula 05. september 2007, kl 12.18
See sperma "uinumine" ei pruugi veel tähendada, et mitte mingit võimalust ei olelapsi saada. Mul juhtus nii, et mees ütles, et ei saa enam lapsi, sest spermatosoidid pidid olema liiga aeglased jne. Kuid ühel päeval avastasin rasedustestil kaks tugevat triipu. Vot sulle "uinunud" spermat! Mees otsustas selle uudise peale oma teed minna. Kuid mina ootan nüüd pisikest beebit ja olen vaatamata kõigele õnnelik.
Nii et ka selliseid asju juhtub.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!