Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
Kuidas toimida?
 
n26 20. august 2007, kl 11.06
Küsimus selline - kas riiklikes haiglates on ka võimalik (tupe, emaka)teste,analüüse anda? Nimelt plaanis laps saada, kuid enne kui asja kallale asun mõtlesin , et oleks vist targem teha kõikvõimalikud analüüsid, kontrollimaks kas kõik ikka korras? Oskab keegi nõua anda millises haiglas(arst?)oleks kõige mõistlikum analüüse anda ning millised oleks orienteeruvad hinnad?
 
kata 20. august 2007, kl 14.05
Naistenõuandlasse günekoloogi juurde mine. Kui lähed riikliku, siis ei maksa see midagi (visiiditasu vist on 50 kr). Aga arvestama pead 3-4 kuulise ooteajaga, vähemalt Tallinnas on nii.
 
zy 20. august 2007, kl 17.13
Tartus samamoodi, riiklikus ei maksa midagi peale visiiditasu. Järjekord oli 1 kuu. Just sai käidud - samamoodi enne rasestumist kontrollimas, kas kõik korras :)
 
... 23. august 2007, kl 10.55
No mida...lähed lihtsalt oma günekoloogi vastuvõtule, räägid oma teema ära ja kogu moos. Ja mismoodi sa nagu arstide osas mõtled vastust saada, kui sa ei ütle, kus linnas sa elad? Sa oled 26 aastane aga tundud küll nagu 15.
 
mimosa 25. august 2007, kl 13.35
Kõik naistearstid saavad võtta proove ja vajaduse korral saata vereanalüüse tegema. Visiiditasu on riiklikus haiglas tõepoolest 50 kr ja analüüsid on haigekassa kindlustatule tasuta.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!