Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
mõtlemine
 
seeneke 26. august 2007, kl 18.19
Oleme mehega katsetanud juba aastaid (3) , kuid triipe ei ole siiani õnnestunud saada. Nüüd alustasime ravi. Olin 16, kui jäin ootama last. Tegin tookord abordi. Mõtlen sellele tihti nüüd, et oleks pidanud sünnitama. Ning et nüüdsed probleemid on nagu karistus.
Günekoloog ütles, et kuni ma ei suuda minevikku selja taha jätta ja endale andestada- ei pruugigi meil õnnestuda. Kuidas saavutada rahu iseendaga??
 
nu 26. august 2007, kl 22.11
tihti on nii, et kui enam ei mõtle sellele, siis ta tuleb, aga ainult siis, kui tõesti liigne tahtmine kaob... Tean elust ja ajakirjandusest mitmeid juhtumeid, kui laps lapsendati, sest enam ei loodetud ja just siis tuli ka varemoodatu... muidugi peab ka tervis korras olema... ja laps ei taha ka sinna tulla, kus mõeldakse esmajoones raha peale.
 
eevi 26. august 2007, kl 23.23
Tere, lugesin sinu kirja ja tundsin ennast ära.
Sisemise rahu leiad siis, kui sa oled endale andestanud ja ei süüdista end enam mineviku vigades. Ma ei tea kas sa usud või ei aga kõik algab tõesti sinu usust.
Tule ja muljeta 29.09.07 Olümpias konverentsi saalis 2. korrusel kl 14.00.-17.00 teemal : Usk, lootus, armastus.
Olen kutsunud sinna kõik oma sõbrannad ja tuttavad.
Sinagi oled oodatud,

Päikest!

Eevi
 
seenekesele 02. september 2007, kl 18.28
mõnda aega tagasi väitsid sa alles et sa saud emaks mõtlen mõned kuud tagasi:)olin siis tihe foorumi külastaja
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!