Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
mingi hull soov mul nagu...
 
annett 06. september 2007, kl 14.50
mul selline küssa, et kas keegi on ka tahtnud minu vanuses (12) juba last? mul mingi hull soov, kuigi poissi isegi praegu pole...:P ma ei tea, kuidas vanemad sellesse veel suhtuksid????!!!
või kui vanalt keegi näiteks sünnitanud on? kas on ka täiega valus??? kui vanalt üldse on õige sünnitada näiteks??
mul üks sõpsu ka 12 ja ka tema tahab näiteks last...
 
m 06. september 2007, kl 16.12
Kuule las su ema ostab sulle uue nuku.
 
blissy 06. september 2007, kl 20.06
Mina olin 14 ja ka soovisin hullult last....aga see aeg läks üle...Nüüd olen 20 aastane ja arvan et ikka vara veel. Peasi et see sul ainult sooviks jääb ja sa midagi ette ei võta:)
Sinust saab kunagi väga hea ema kui sulle lapsed nii palju meeldivad!
 
Sipsu 07. september 2007, kl 02.48
Kas lasteaed poles maha we?
 
... 07. september 2007, kl 09.47
Lõpeta 5 klass ära ja eks siis paista.
 
l 07. september 2007, kl 10.09
olin 15 kui sain lapse,ja nüüd 27 ja naudin täiega elu,sest laps juba suur.
 
emm 07. september 2007, kl 10.35
l-le
12 a. ei ole suur. tema eest tuleb just veel rohkem hoolitseda ja rääkida oma elutarkustest ja kallistada ja pakkuda turvatunnet, et oled olemas ja kuulata tema muresid jne.

ta ei ole suur....

mina soovitaksin teemaalgatajal end pakkuda lasteaeda lastega tegelema ja mängima. või siis las tema ema organiseerib selle.
lapsega on väga palju tegelemist. ja tahab tissi. pärast seda on need koledamad.
aga sina oled veel liiga noor selleks et oma keha käest äta lasta.
unusta oma hullud mõtted !
naudi oma noorust !!!!!!!!!!
 
no kuulge 07. september 2007, kl 19.08
mina olin ka 12 kui hirmsasti tahtsin last. Olin täiesti normaalse arenguga noor, iseseisvam kui teised, sest nii on mind kasvatatud (tänan, vanemad! hoolest-armastusest puudu pole kunagi olnud). Olen 27 ja siiamaani lapsi pole (mõistus oli samal ajal ikka paigas). Ei kujuta ette, et oleksin 12-aastaselt lapse saanud (sotsiaalses mõttes), aga polnud selliseid probleeme, et kodust poiste rüppe joosta oleks tulnud, ka olen olnud piisavalt vastutustundlik kaitsevahendite suhtes.

Lapsesaamise soov ei ole üle läinud ja usun, et nüüd on õige aeg ka - koolis käidud, tööl ka juba mõnda aega ja...
 
Diggi 07. september 2007, kl 20.01
Mul üks sugulane käis 1-ses klassis, kui teatas vanematele, et tahab last. Ja saigi nüüd 25-selt, vist. Tahta ju võib kõike ;), egas see veel ei tähenda, et selles vanuses teadvustatakse endale kõike, mis sellega kaasneb.
 
sussu 19. september 2007, kl 11.59
Arvan nagu emm,

et kui lastekasvatus on tõesti sinu huviala, siis paku ennast kuhugi lasteasutusse (lastekodu?) väikelaste eest hoolitsemisel appi või hoia sugulaste lapsi. Oma pere planeerimiseks on enne 18.a siiski vara veel, sünnitamine sünnitamiseks, aga laps vajab ju ka ülalpidamist, alaealised nagu sina elavad ju alles ise oma vanemate rahakotil.
 
miks 21. september 2007, kl 13.30
oled sa küsinud endalt, miks sa seda nii väga tahad?
kas saamise/sünnitamise/kandmise/mängimise või vastutuse/hoolimise/armastamise pärast. need on absoluutselt 2 ise asja. üks on eufooria, teine pikaajaline ja jäägitu pühendamine. ja otsi vastuseid sellele oma senisest elust oma isa-ema, õdede-vendade suhetest. kui oskad seoseid leida.
 
werty 24. oktoober 2007, kl 00.08
lapse võib saada naine, kes on võimeline ennast ja last üleval pidama. see tähendab, et peab olema kool lõpetatud, töökoht ja elukoht olemas ja niipalju raha kogutud, et normaalselt elada kuni laps lasteaeda saab ja ise tööle.

naisest, kes mehe raha peale loodab, saab mehe ori.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!