Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
päevi pole ja triipe ka mitte???????
 
atti 08. september 2007, kl 11.23
olen juba mures, mis minuga toimub?! päevad juba üle nädala edasi lükkunud ja testid ka midagi rasedusest ei räägi! esimese lapsega oli kõik kohe esimesel korral testil näha, kuid mis siis nüüd? on kellegil veel sellist juhust olnud?
 
N32 08. september 2007, kl 11.47
sama asi,ka minul pole kunagi nii olnud.ootasin päevi nii 22.08 paiku,TÄNA algasid!muidu siiani alanud üpris regulaarselt.kahe lapse emana teadsin ka,et rase pole:sellest saaksin kohe aru.(kontrollisin siiski,varem pole nii olnud.)
 
n 08. september 2007, kl 22.34
tsüklihäire.
mul oli ka nii, 41-sel päeval alles hakkasid päevad, iialgi pole nii pikka vahet olnud. sel ajal jõudsin teha 3 testi, mis olid loomulikult negatiivsed. seega ära pabista, kui test ei näita siis sa ikka rase pole ja küllap mingihäire tsüklis ja küll need päevad hakkavad.
 
lugeja 28. september 2007, kl 10.26
minul ei näidanud ka-alles 14päeval oli teine hele triip,nüüd siis juba 40näd,rase ei jõua enam ära oodata,millal maimuke sünnib...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!