Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
kui vara on Uh-s rasedus näha?
 
A 11. september 2007, kl 15.58
Päevad hiljaks jäänud 6 päeva, rasedustest negatiivne. Günekoloogile sain aja alles okt. keskpaigaks. (Kuna eelmine rasedus oli probleemne ja kulges suuresti ravimite toel, siis tahaks võimalikult ruttu teada saada, kas olen rase või mitte, et siis jälle rohtude peale.) Kas on mõtet varem arsti tüüdata ja kas ta näeb uh-s või katsudes tunneb nii väikest (mul siis umbes 3 nädalat hetkel) rasedust? Või on mõtekam kõigepealt minna veretesti (mis maksab raha) ja siis selle positiivse vastusega vast saab arstile varem aja.
 
lkgh 11. september 2007, kl 18.11
küsi perekool.ee, juhul kui oled rase, hakkad seal palju aega veetma:S
Raseduse kahtlusega peaks registratuurist kohe aja saama.
Või maksa erakas 50-100 visiidi ja teine samapalju vereproovi eest ja saad samal nädalal teada.
 
. 11. september 2007, kl 23.06
Osta kõigepealt apteegist "triibu"-test.
 
... 13. september 2007, kl 10.04
MUl oli näha 5 pluss nädalal.
 
Merja 18. september 2007, kl 11.58
Mul oli näha 6 pluss nädalal.
 
mimosa 23. september 2007, kl 13.58
Kõigepealt soovitaksin sul teha tavalise apteegitesti. Kui on 2 triipu, oled rase. Kui tahad veidi täpsemat tulemust, võid minna mõnesse HTI laborisse (netist leiad selle kohta infot), maksta ära vist 145 kr ja samal päeval saad vastuse. Kui sul 6 päeva üle on, peaks number olema midagi 1000+ (iga 2 päeva tagant normaalselt kulgeva rasedusega see number kahekordistub), aga väiksema numbri puhul võib lihtsalt nii olla, et ovulatsioon ja pesastumine toimusid veidi hiljem. Ultraheli näitab ka 5.-6. nädalal, kas lootekott on olemas või mitte. 7. nädalal peaks südametöö ultrahelis juba nähtav olema.
 
mimosa 23. september 2007, kl 14.00
ups, soory, ei pannud tähele, et sa apteegika juba tegid. sellisel juhul soovitan soojalt veretesti
 
... 24. september 2007, kl 12.47
mine tee perearsti juures veretest!
 
muff 26. september 2007, kl 11.54
jah selle aja peale peaks veri juba rasedust näitama, need apteegi testid ei pruugi nii vara veel triipe näidata... nupsu.ee 's on ka asjalikke artikleid kuidas rasedust ära tunda.
 
Taimi 28. september 2007, kl 11.51
Veretest ei näita midagi varem kui uriinitest. Pigem näitab varem uriinikas. Sest point on selles, et rasedushormooni tase jõuab ühel hetkel (alates 10.päevast peale viljastumist) organismi - kas siis uriini või verre.

Perearsti juures peaksid saama küll kohe teha veretesti. Kui Sul 3 nädalat, siis peaks juba kindlasti näitama ka uriinikas tegelt.

UH vist ei näita nii vara. See peaks u 4-5 nädalast vaevu näitama hakkama. Katsudes ei tunne ka nii väikest.

PS! Alati võid minna valvearsti juurde naistekliinikusse;)

Mulle tuttav ämmaemand ütles, et kui on väike rasedus, siis pole mõtet nii vara arstile tormata nagunii, sest kui ta ei näe seda kuskilt, siis ei saa rasedust kinnitada ka ja ainult uriinitesti põhjal nad ei kinnita. Kutsuvad tagasi hiljem kui rasedus suurem.

Kui oled väga mures, siis võiksid ju helistada oma arstile ja küsida temalt.
 
R. 13. oktoober 2007, kl 18.33
Minul oli 2 rasedus ja näitas UH juba ära siis kui olin 1 nädal rase.Seal kab.arst ütles,et väike täpp on küll aga ootame umbes 1.5 nädalat veel.Kui uuesti läksin olingi rase.Kui kodus testi tegin, näitas pos.Üldjuhul naised ikka tunnevad kui organismis on midagi teismoodi.Minul oli 3 kuud süda paha.alates esimesest päevast vist.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!