Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
Plaanin last 1 a parast
 
eleni 21. september 2007, kl 17.50
Tere!

l6puks on siis minu elu ka sinnani j6udnud, et leidnud kindla mehe,kellega tahan elu jagada ning saavutanud sisemise valmisoleku lapse muretsemiseks. vanus ka juba 26 :(.
Plaanin rasedaks jaada umbes aasta parast.
kas teil oleks anda viiteid internetis leiduvale kirjandusele, just selle kohta, et mida enne rasedust tuleks jalgida, mida syya ja mida mitte. Ma tean kyll, et k6lab n6medalt, et juba aasta enne rasedust hakata ennast keelama aga kui vaadata kui palju ameerikas ja mujal maailmas synnib haigeid lapsi, siis pigem piiran ennast juba praegu.
 
krõll 21. september 2007, kl 18.33
Pead iga päev vähemalt 4-packi õlut ära jooma,siis sünnib laps terve.
 
eleni 21. september 2007, kl 18.52
eee.....see 6lle joomine saab raske olema,ei joo seda yldse ja kuna see ikkagi sisaldab alkoholi, siis kahtlen, kas see on parim soovitus ?
 
M 21. september 2007, kl 20.58
Tgl ei pea otseselt midagi muutma. Kui sa just suitsu ei tee vms.
Laste sündi ei saa planeerida, lapsed tulevad siis, kui nemad tahavad.
Aga sellegipoolest jõudu.
 
eleni 21. september 2007, kl 21.48
kui aus olla, siis mul on tunne, et minu lapsed (syndimata siis veel) on aru saanud,e t ei ole 6ige aeg ja ei ole tulnudki, siiani olen tundnud, et kohe yldse ei ole valmis ja ei taha aga nyyd on muutunud-nyyd mina tahan ja arvan, et lapsedki hakkavad tahtma :)
 
rockoff 21. september 2007, kl 21.58
ei vahet pole,lihtsalt rohkem söömist,vähem alkot ja suitsu.
 
rockoff 21. september 2007, kl 21.58
ei vahet pole,lihtsalt rohkem söömist,vähem alkot ja suitsu,ütleme nii,et ära kohe üldse võta.
 
siidinäpp 22. september 2007, kl 21.39
Ära sa nüüd arva, et see nii lihtne on, et planeerid ja kohe nii ka on. aps tuleb ikka siis kui tema tahab, Ja ega see hirmus hoidmine ei päästa haigest lapsest. Ela oma tavalist elu-ülemõtlemine on tihtipeale paljude probleemide aluseks.
 
Margit 23. september 2007, kl 15.46
Ära joo (alkoholi), ära suitseta, toitu tervislikult. Mida muud siin ikka soovitada :) Ära unusta, et umbes 2-3 kuud enne lapse planeerimise alustamist pead ka mehel suu kinni "nöörima", et ta ei jooks õlut ja oleks tervislikkuse etalon.

Üldiselt ma ei soovitaks üle planeerida ja üle mõelda. Ka täiesti tervetel vanematel on sündinud haige laps. On asju, mida ka 100% planeerides ei saa me mõjutada.
 
Sulev 23. september 2007, kl 20.59
Ma ise 30a ja neiu 25.Paar päeva tagasi sai palju kordi nn armatsetud.Täna ütles,et kindlapeale nüüd saab lapse,sest seis oli väga soodne.Noh ega ma vastu polegi ja sel teemal räägitud ennegi aga seda ta ei tea,et ma eelmine nädalavahetusel pummeldasin nii,et maa must.Ütlesin,et sõidan Soome töö asjus ja tegelikult käisin kamraadil külas.Kolme peale sai joodud 3 liitrit viina päevas ja nii 4 päeva jutti + 1-2 pakki suitsu päevas.Lisaks sai veel lõbutüdrukud tellitud.Ise kasutasin vist kondoomi,kuigi täpselt kõike ei mäleta.Sain kaineks ja tulin koju siis sai oma pruudiga asja tehtud.Muidu ise mõtlesin ka,et hoiaks vähemalt nädala eemale,et alkohol organismist täielikult eemalduks.Nüüd juhtus,et vahe 3-4 päeva.Ei tea kas nüüd sünnib värdjas või juba krooniline alkohoolik.Ähh tiba jama tunne aga vaatab.Kõige hullema variandi puhul tõmban üldse lesta.
 
to Sulev 24. september 2007, kl 11.49
Eriliselt värdjas mees oled.
 
Ly 24. september 2007, kl 18.35
tíelik idioot oled sa pole inimene vaid vardjas kes elab sellisel tuleks see otsast ara loigata ja lasta piinata..mine poo ules end..
 
kurepesa 27. september 2007, kl 17.00
Ehhe, mina olen juba aastaid titat planeerinud, aga siiani pole seda juhtunud. Minu sõbranna perre tuli teine laps siis, kui nad juba peale 6-aastast proovimist olid käega löönud ja sõbranna ise oli just hea tööpakkumise saanud. See selleks. Aga tore, et sa tunned, et enam-vähem valmis oled ja edukat katsetamist!
 
eleni 28. september 2007, kl 09.48
Muidugi ma ei arva, et nyyd tahan ja nyyd ka saan. Ma ei tea miks aga lapse saamisesse ma suhtun vaga t6siselt, muidugi oleks olnud tore olla ema 20 aastasena ja laps oleks nyyd juba 6 a olnud aga ei ole tunnet 6iget olnud, minumeelest on see meeletu vastutus ja n6uab valmisolekut, ma ei m6tle siin selle all niiv6rd materiaalset poolt, kuid muidugi ka see on tahtis. Tahtsam on ikka sisetunne, t6eline ema suudab ka vaesuses leida vahendid, et lapsel k6ik hea oleks. isegi vahel, kui on olnud v6imalik, et akki olen rase, siis olen kindlalt teadnud, et ei ole, et ei saa olla nii-ma ju ei ole valmis. Ja kui juhtubki nii, et laps jaabki tulemata, siis pole mulle last ette nahtud. mina usun sellesse, et alati on olemas asjadel mingi seos, ok yks pool on meditsiiniline ja teine see, et miski paha on millekski hea.Kasv6i selleks, et m6ni lastekodu laps endale kodu leiaks v6i hoiab saatus ta tulemata, hoides teda millegi halva eest.Teooriaid on palju, see on see, mille olen mina enda jaoks leidnud,et r66masana pysida ja alati edasi minna. :))
 
J.L 30. september 2007, kl 10.02
Mul on üks soovitus!
Tee kõhuga trenni kindlasti!!!
Kui sul praegu väike rasvake peal on siis peale sünnitust sa võid ainult unistada lamedast kõhust!
ja kõhu-lihase trenn on sulle sünnituse ajal ka suureks abiks! Su lihased rebenevad ikka aga kui nad oleks treenitud siis aja pikku on neid võimalik taastada:)
 
eleni 04. oktoober 2007, kl 00.02
tanan J.L ! hakkan kindlasti tegema, otsingi parasjagu head treenimiskohta, et enne ennast ikka tippvormi saada :))
 
mina 04. oktoober 2007, kl 11.53
olen kuulnud, et tee hambad ka korda. st käi hambaarsti juures kontrollis. Rasedana hakkavad rohkem lagunema, nii et enne vöiks köik korras olla (ei tee nalja)
 
kurb lugu 04. oktoober 2007, kl 17.37
Sulev, tee igaks juhuks aidsitest. Tõsiselt. Ükskõik kas naine rasestus v mitte, eesti prostituutidel on praegu palju HIV-i.
 
Sulev 06. oktoober 2007, kl 19.16
AIDSI ei ole.Pole hullu,sest tuli meelde,et ühte ajal oli kantoss peal.Aga suhu andsin ilma kummita.Naine on nüüd tõesti käima peal.Kui tuleb poiss,siis nagu mina kõva viina viskaja.
 
aet 10. oktoober 2007, kl 13.10
SA OLED HAIGE MEES
 
A 24. oktoober 2007, kl 15.13
see Sulev on LIBA ju. täiesti üle võlli kommentaar, kohe saab aru, et liba:D
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!