Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
Hea naistearst Keskhaiglas
 
Taimi 27. september 2007, kl 13.18
Tere!

Planeerin rasedust ja tahaksin hakata käima Ida-Tallinna Keskhaiglas arsti juures.

Kas keegi oskab soovitada head naistearsti? Jagage oma kogemusi, nii positiivseid kui negatiivseid!

Tänan.
 
Gerly 29. september 2007, kl 22.05
Minu arst on olnud juba aastaid dr.Liitmäe ta küll ei ole selline pidevalt naeratav arst,aga seda polegi vaja,vaja on seda et ta hoolib sinu tervisest!Tänu temale sain ma õigeaegselt haiglasse ja keisriga tuli ilmale enneaegsena Väike plika tirts!Usaldan teda 100%!
 
n28 14. oktoober 2007, kl 23.05
dr.Liitmäe juurest ma tulin ära,oli vaja hommikul vara ta juurde ilma nr vastuvõtule saada kuna tekkis suur probleem spiraaliga..rääkisin siis arstile loo ära ja tema suhtumine oli nii põlastav kuna julgesin tema meeldivat vestlust kohvilaua taga segada.Panin ukse kinni ja rohkem ma ei vaadand seljatahagi
.Sain kiire mure korral kiirelt nr Konstatin Rõdnõi juurde.Algul küll kahtlesin,et ikkagi meesterahvas aga kui vastuvõtule läksin siis tulin koju veendumusega et parimat arsti ei ole mina oma elujooxul veel näinud.Nii positiivne,elu jaatav,seletab üksipulgi,helistab sulle omal vabal päeva ja uurib kuidas on valudega või mis veel...igaljuhul oli minu seis raske ja tema hool oli suur..Annaks jumal rohkem selliseid arste!
 
C. 23. oktoober 2007, kl 22.14
Minu arst on Ebe Kaik.Aga vastuvõtu aeg on ainult teisipäeviti ja vist 10-14.00.Mina olen temaga väga rahul
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!