Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
kas on võimalik?
 
kord nädalas 03. oktoober 2007, kl 12.51
mis te arvate kas ainult korra nädalas seksides on üldse võimalik rasedaks jääda?
 
? 03. oktoober 2007, kl 12.56
oleneb inimesest,minul näiteks rasedaks jäämine suht raske...kuid tean paljusid kes kergitavad seeliku saba ja juba rasedad(see lihtsalt ütlus selline)...et on ju siiski inimesi kes jäävad väga kiiresti ja kellel võtab aega isegi aastaid,nu minule arst rääkis et ebaregulaarne suguühe pikendab rasestumist..kuid mõnel piisab ka korra nädalast.
 
Helene 03. oktoober 2007, kl 12.58
Muidugi on võimalik!
Vahet pole kui tihti, oluline on mis ajal seksid.

Vastupidiselt aga väga tihti(iga päev) seksides võib juhtuda, et ei õnnestu rasestuda, sest spermatosoidid ei jõua küpseda kahe seksimise vahepeal.
 
kysin 03. oktoober 2007, kl 13.06
aga kas nädalaga sperma "vanaks" ei lähe?
 
Helene 03. oktoober 2007, kl 13.15
Ei lähe :)
Osadel meestel on ju selline teema, et kui seksi ei saa, siis peavad nö "välja pumpama", sest tekitab ebamugava tunde, kui on valmis sperma ootamas. Võib-olla sellest ka meeste suurem seksiisu:D
 
Jass 04. oktoober 2007, kl 07.50
Õige Helene.Näiteks mina pumpan ennast tühjaks kaks korda päevas,muidu ei pea õhtuni vastu,ja siis teen naisukesega ka veel.Ei ole täheldanud,et see lapsesaamist oleks vähendanud.Iga kahe aasta tagant ikka tuleb ja järjest armsamaid.
 
Helene 04. oktoober 2007, kl 14.20
Oo Jass, mulle tundub, et Sa oled vist Supermees!
 
gret 10. oktoober 2007, kl 16.36
Kui kord nädalas seksida, peaks iga tsükli jooksul vähemalt 2 võimalust rasestuda olema, sellel nädalal, mis jääb enne ovulatsiooni ja sellel, mis jääb peale ovulatsiooni. Polegi nii väike võimalus mu meelest.
 
harf 12. oktoober 2007, kl 13.16
Autor: kysin
Aeg: 10-03-07 13:06

aga kas nädalaga sperma "vanaks" ei lähe?

Sperma, see valge ollus, mida me näeme, koosneb põhiliselt eesnäärmevedelikust. Eesnäärmevedeliku toodab eesnääre seksi ajal, seda ei varuta ette ja see ei saa ka pahaks minna.

Seemnerakud, väga pisikesed asjad, tekivad kogu aeg munandites ja neid säilitatakse ka mingi aeg (munandimanustes minu mäletamist mööda). Kui nende eluiga otsa saab, siis keha lihtsalt lammutab need vanad rakud (samamoodi juhtub ka vanade kopsurakkude, soolerakkude jms). Nii ka mehel pidevalt tekib uusi ja kaob vanu seemnerakke. Ei ole nii, et uued tekivad alles siis, kui vanad välja lastud saab.

Ja kaua seksita olnud meest ajab hulluks ikka rahuldamata sugutung, mahalaadimata seksuaalne pinge, mitte see, et munad said spermat täis. "munad said täis", "sperma tõusis pähe" on lihtsalt vaimukad ütlemised, mitte tõelisus.

Kui mees seksib väga tihti, siis võimalik on, mõni purse on "tühi", st. seemnerakke sperma sees eriti pole, aga teat. aja pärast on neid ju jälle. Tervetel inimestel ei peaks küll sagedasest seksist probleemi tekkima,
viljastumisprobleemidega paaridel võibolla on mõtet enne ovulatsiooni "laskemoona koguda" ja siis täpselt õigel ajal tulistada.
 
A 01. november 2007, kl 13.41
nothing is impossible
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!