Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
laparaskoopia
 
kessu 03. oktoober 2007, kl 12.52
tere,sooviks teada kas keegi on lasknud teha laparaskoopiat ja kas seda ei tehta enne kui mees on androloogi juures ära käinud,ja mis see umbes maksab ja kes see on aidanud ka et rasedaks jääda???
 
P 03. oktoober 2007, kl 13.41
mees peab käima jah enne meestearsti juures ära... mind hirmutati ka sellega, aga õnneks aitasid ovulatsiooni soodustavad tabletid mis arst kirjutas ja mees pääses arstist :)
võib aidata, aga selle käigus ju kontrollitakse munajuhade läbitavust.. see ei tähenda aga et need pole läbitavad, kui sa rasedaks pole jäänud veel. soovitatakse tihti seksida ja mitte nii palju ja püüdlikult lapse saamisele mõelda...
ma olin juba loobunud, aga siis ei suutnud oma õnne uskuda :)
 
kessu 03. oktoober 2007, kl 13.55
jah ega ma nüüd siis päris iga päev ei mõtlegi sellele aga soov oleks juba last saada...kas need ovulatsiooni tabletid on vabasmüügis või ainult arsti ette kirjutusega,vb peaks esialgu neid ka proovima.
 
P 03. oktoober 2007, kl 15.46
arst kirjutas! ega see odav lõbu polnud...
aga see laproskoopia on ikkagi operatsioon ju, arst ei saa sind kohe sinna saata kui midagi muud pole proovitud! ega see midagi siis ei kindlusta ju, pole garanteeritud et pärast operatsiooni jääd rasedaks... lihtsalt mõnel juhul tuleb oodata natuke kauem. aga ära kaota lootust ;)
 
M 04. oktoober 2007, kl 10.15
Peale esimest last põdesin raskekujulist munasarja põletikku. Põletikust oli möödunud 5 aastat, kui hakkasin teist last planeerima. Rasestuda ei õnnestunud 2 aastat. Tehti laparoskoopia ning tuli välja et munajuhad põletiku tagajärjel umbes ehk liiteid täis.:( Arst ütlest, et laparoskoopia käigus liited eemaldati. Nüüd on sellest möödas pool aastat, kuid ikka ei õnnestu rasestuda :((
 
kessu 04. oktoober 2007, kl 18.43
mnjah,kurb küll siis...ega ma arvan ise ka et mul võivad munajuhad kas siis liiga kitsad olla et sperma ei pääse läbi või siis miskit muud,sest olen ka kunagi ise põdenud munasarja ja emaka põletikku.
et eks siis tuleb selle kõige jälle otsast peale alustada sest kunagi tahaks ikka emarõõme ka nautida.
 
P 05. oktoober 2007, kl 12.27
no mul oli ka munajuhapõletik kunagi pärast raseduse katkestamist ja ma ikka jubedalt kartsin, et peab ka selle operatsiooni ette võtma (või veel hullem, et ma ei jäägi nüüd enam rasedaks), aga tabletid õnneks aitasid :)
soovitan lihtsalt vabamalt võtta ja ka arstiga rääkida, v-o kirjutab sulle ovulatsiooni soodustavad tabletid...
 
Murka 06. oktoober 2007, kl 08.38
Tegelikult tehakse LAP ka ilma, et mees kontrollis käiks, pead ise lihtsalt kõvema häälega nõudma :)
 
Maiasmokk 11. oktoober 2007, kl 11.40
Ma käisin käesoleva aasta alguses sellel operatsioonil. Meest oli kontrollitud ja kõik muud testid minul ka tehtud. Kannatasin peale op-i haava valud jne, kuid siiani pole rasestunud.
Kõigele lisaks polnud tegelikult mu munajuhadel midagi viga.
Tuleb lihtsalt olla rahulik, seksida ning tunda hetkel elust rõõmu. Väikseke tuleb, siis kui on õige aeg!
 
P 11. oktoober 2007, kl 15.03
just seda ma tahtsingi öelda... see on ikkagi operatsioon ja keegi ei ütle et pärast jääd rasedaks, lihtsalt kannatad seal ja ikka ei midagi... ja laps tuleb siis kui sa seda enam oodatagi ei oska :) ja õnn seda suurem :)
 
Kaire 28. oktoober 2007, kl 16.19
Minul elukaaslast ei ole.Mind võeti jutule kohe ja avastati,et pean minema operatsioonile.Tundub,et õnnestus,sest aasta hiljem tegin kuntsliku viljastamist.Ja jäin kohe rasetaks.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!