Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
Raamatud ajakirjad
 
ennem rasedust 05. oktoober 2007, kl 11.06
Tere.
Kas Eestis ilmub mingit ajakirja naistele, kes soovivad last saada? Et siis kõik oluline ennem rasedust ja raseduse ajal?
Samuti, kas on mingeid raamatuid samal teemal välja antud. Eelkõige huvitab just see, mis peab tegema ja kudias enda tervist hoida ja mida oma elustiili juures muutma, ennem rasedust.
Ette tänades :)
 
Diana 36+ 06. oktoober 2007, kl 20.21
Kas selleks, et teada, et suitsetamine ja alkoholi tarvitamine on kahjulikud, samuti ebatervislik toitumine (suhkrute, rasvade ületarbimine, tasakaalustamata toit) ja piisav magamine ning sport head, peab raamatut lugema?
 
Vastan 07. oktoober 2007, kl 20.04
No eks raseduse juures ole ikka palju-palju muid asju ka,mida silmas pidada. Ülaltoodud nimekiri oli vaid teada-tuntud ja elementaarne ("Diana 36+" kommentaaris)
Arvatavasti teab teemaalgataja "ennem rasedust" seda kõike tõepoolest ka ilma lugemata, aga ma usun,et pigem ta pidas silmas olulist lisateavet. Kindlasti on tegemist hoolsa ja ettenägeliku inimesega,kes soovib olla kursis sellega,mis teda ees ootab ja end selleks kõigeks ette valmistada. Siis läheb ka sünnitus kergemini. Minumeelest näitab see ju vaid head ja seda,et inimene hoolib endast ja oma lapsest.

Teemaalgatajal soovitan raamatukogus tervisega seotud raamatuid uurida ja sealt leiab ka nii mõndagi rasedatele. Saad sealt omale välja valida ja laenutada just sind huvitavat teemat puudutavaid raamatuid. Veel võid lugeda ka ajakirju. Lapseootusest ja sellega seonduvast kirjutavad nii mõnedki ajakirjad. Vaata ajakirjade letist, loe pealkirju ajakirjade kaantelt ja leiad kindlasti põnevat ja kasulikku ka sealt. Ja otsi foorumitest ja internetist (otsingut kasutades ja konsulteerides sõbrannadega,kel lapseootus käsil või juba kasvatavad titasid)

Edu ja tubli veelkord,et tunned huvi ja infot otsid!
 
ennem rasedust 08. oktoober 2007, kl 10.59
To: Vastan
Suured tänud sulle :)
Lähen nüüd lähipäevade jooksul raamatukokku :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!