Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
päevi pole, test ka negatiivne
 
murelik 05. oktoober 2007, kl 13.55
Ma ole täiesti segaduses. Ei oska enam midagi mõelda ega arvata. Ootame juba pikkisilmi triipe. Aasta alguses oli peetumine, pärast seda on päevad käinud nagu kellavärk. (Enne peetumist võtsin mitmeid kuid duphastoni, et tsükkel korda saada. Ja sellega ei olnud pärast dupastoniga alustamist enam probleeme). Ja nüüd pidid päevad hakkama 1.oktoobril, aga ei midagi. Ei suutnud uskuda, et kas tõesti õnnestus triibud saada. Tegin 2.oktoobril after 10ga testi-negatiivne. Ok! Võib-olla tõesti nii ruttu ei näita. Tegin täna uuesti. Ikka negatiivne.
Aasta alguses, kui beebit ootasin jäid rinnad juba enne seda kui päevad oleksid pidanud algama väga väga tundlikuks. Samuti tegin testi teisel päeval kui päevad ära jäid ja oli kaks rasvast triipu. Muid sümptomeid ma ei mäleta väga. Aga nüüd ei ole absoluutselt mitte midagi. Ei mingeid tundemärke, ei triipe, ei rasedust.
Paanitsen just seetõttu, et varem pole sellist tsüklikõikumist olnud. Ahjaa ja basaali olen ka mõõtnud. !.okt oli 37,12 ja pärast seda koguaeg 37,00.
Mida sellest kõigest arvata? Kas on õhkõrn lootus, et test veel ei näita midagi? (aga samas rinnad tundlikud ei ole, nagu eelmisel korral...)
 
kogenud 07. oktoober 2007, kl 12.37
tsüklihäire. mul 2x sellist asja old. ei rasedust, ei päevi, aga lõpuks ikka päead hakkavad pärast pikka ootamist.
 
oli ka 07. oktoober 2007, kl 16.10
ja ei hakkanud enne kui arsti kirjutatud tablette olin paar päeva võtnud
 
sinilill 18. oktoober 2007, kl 14.23
positiivne on 99% õige, neg tulemus võib alati ka pos tulemus olla.

Kahjuks aga jah ainult päevade ära jäämine rasedust veel ei tähenda, need muud tundemärgid ikka ka olulised
 
... 21. november 2007, kl 12.03
Mul sama mure, tegin kuu aega tagasi testi, negatiivne...samas päevi pole olnud 3 kuud. ainult kerge määrimine, siis kui peaksid päevad olemas. Samas kasutan ka rasedusvastaseid plaastreid.
Helistasin arstile, see käskis oodata, kuna arvas et plaastrite tõttu päevad lihtsalt lühemad ja verevaesemad.
Rasedustunnuseid mul ka pole
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!