Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
lapsesoov
 
lilly 16. oktoober 2007, kl 23.39
Selline mure.
Soovime mehega mõlemad last saada. Jama aga selles, et mees ei taha teada kuna mul "ohtlikud" päevad on. Ta jätab kogu vastutuse mulle ning ma pean olema salapärane ja teda suutma nii voodisse meelitada, et ta ei teaks, et mul just siis ovulatsioon on, sest - tal ei tõuse, kui ta teab, et nüüd peab ta hästi esinema ja paugu lahti saama.
Ma olen juba depressioonis ja kardan, et nii me ei rasestugi, kui mina üksi pean arvet pidama ja salatsema, kuna see õige aeg on.
Mina aga tahaks, et ta oleks ka osaline ja oleks valmis siis, kui on õige aeg, et mitte seda maha magada.
Me oleme juba kaua proovinud ning alati just sel õigel ajal läheb vahekord untsu. Mul tuleb lausa nutt peale. Tema aga toonitab, et tema ei taha teada ja kui ma ütlen siis tal ei tõuse.
Palun andke nõu, mida teha
 
tark 17. oktoober 2007, kl 10.24
aga ära siis ytle.sa ei salatse ju, kui ta ise tahab nii..
kui ma oleks samas seisukorras, siis ma ei ytleks, lihtsalt seksiks yle päeva koguaeg, siis tal pole ju aimugi, kas nyyd siis on ovulatsioon või mitte...arvan, et see pole ju suur ohverdus..

ma saaks aru kui ta ei tahaks last, siis varjad ja muretsed, et jama et pead varjama.. aga teie olukord lihtsalt väheke teistsugune.. muidugi oleks hea mehele ytelda, et nyyd on see õige aeg...

aga muide, see õigel ajal nahistamine,...omad head kyljed on ka siis kui kogu aeg yle päeva teete..siis poisikesed tervemad aj aktiivsemad... :D
 
gea 17. oktoober 2007, kl 11.07
No aga kas te seksite siis harva? Kui nii, nagu normaalsed inimesed enamasti teevad, üle kahe päeva, eriti veel kui rasedaks tahavad jääda, siis ei tohiks ju "ütlemisega" probleemi olla?!
Muidugi, mina sellist mehepoolset ülbitsemist ei taluks. Kui lapse saamine on ka tema soov, siis on temal samapalju vastutust, kui sinul. Mina, sinu asemel, teataksin mehele, et ok, seksime siis nii kuidas juhtub ja vaatame kas õnnestub (ma arvan, et see oleks sulle endale ka parem, vähem stressi, muide) ja vaataks kas ta aasta pärast, kui sa rasestunud pole, ikka veel ülbitseb.
 
lilly 17. oktoober 2007, kl 11.39
Jah, tundub, et tuleb gea nõannet järgida. Küllap mees ise ka ei tea, kui palju ta last tahab. Eks siis selgu ükskord, kuidas asjad on.
Mees mul ju selline, et ta arvutab päevi küll, aga teeb seda ise, ja siis ta vajub just sel ajal ära, kui tema arvates on ohtlik - ja eks ju siis on ka, ta teab neid ohtlikke päevi umbes. Ma arvan, et ta vist ei ole lapseks valmis, või pressib end liialt.
Eks siis aasta pärast selgub...
Tänud
 
P 17. oktoober 2007, kl 12.05
ei aga ma ei saa sellest aru, et mehel ei tõuse siis..??? nagu what? see ju tähendab, et tal ei tõuse sinu peale, miks te siis koos olete?? niisama või? kord kuus seksides on jah suht raske rasedaks jääda... ega ma halva pärast räägi praegu, aga ma tõesti ei saa aru sellest praegu! kui ma ikka meest armastan ja tema mind, siis peaks tal igakell minu peale tõusma (ja tõuseb ka:)) ja eriti kui ta last tahab peaks ikka tihedamini seksima - üle päeva kindlasti...
 
lilly 17. oktoober 2007, kl 12.56
Tal tõuseb küll, aga siis kui on vaja seemnepurset, just siis kui seda kõige rohkem vaja on, siis tal ei tule vaid vajub ruttu ära. Seda kutsutakse esinemishirmuks ka teaduslikus keeles.
Seks on muidu hea... aga just see lapsetegemine on selline, et siis on mees nagu krampis ja ta ei taha seksida sellepärast, et last teha. Ta tahab nagu mingit magicut või ma ka ei tea. Ta on igatahes öelnud ja ütleb kõigile, et laps tuleb, kui tuleb, et tema ei taha küll siis kui peab. Aga vot mina arvan teisiti. Mul on pikk tsükkel ja siis on just raske pihta saada, et siis kahjuks või õnneks just peab teinekord seksima :(. KAs oli vähe arusaadavam?
 
P 17. oktoober 2007, kl 13.32
aga seksige siis tihedamini ja ärge mõelge lapsetegemisele nii palju! käige väljas ja näiteks minge puhkama kuskile... millelegi muule mõtlemine viib mõtted eemale sellelt ja kõik tuleb välja nagu peab... proovige :)
 
gea 17. oktoober 2007, kl 17.08
veelkord. Aga ära siis pane talle seda tegemise stressi. Ärge rääkige sellest pidevalt, või õigemini, võta näiteks mees täna ette ja rääkige ja leppige näiteks kokku, et kui talle see "tegemine" nii vastukarva on, siis proovite aasta aega niisama seksida ja olla, et kui juhtub siis juhtub ja kui ei juhtu, siis aasta pärast vaatate kõik uuesti üle ja võtate uued otsused vastu.
Mulle tundub, et su mehel on praegu veel suht savi lapsest. Ses mõttes, et tal nagu pole selle vastu midagi, aga sellist seisu ka veel pole, et hirmsasti tahaks.
Võtke stress maha ja ehk siis õnnestub.
 
lilly 17. oktoober 2007, kl 17.18
 
sinilill 18. oktoober 2007, kl 14.19
seda oli küll lahe lugeda, et pean mehe voodisse meelitama, aga nii et ta aru ei saa, et nüüd ov. ja lapse sex

kõige lihtsam oleks vist jah nii et iga 2-3 päevatagant on seksi päev ja esinegu iga kord hästi!
 
Kont 18. oktoober 2007, kl 23.49
kle lilli või tilli,mine ptsi oma lolli ilaga.See teema ja jutt kordub siin alatihti.Tegu vist ühe autoriga.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!