Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
ikka ärev
 
Ärev 19. oktoober 2007, kl 16.01
Olen 36 aastane. Abiellusin oma teise mehega eelmisel talvel ja soovime mõlemad last saada. Esimese lapse sünnitasin 28 aastaselt ja olen olnud günekoloogiliselt terve kui härg. Kuna mul on sügis-talvisel perioodil kroonilise jama tõttu kõrvapõletikud, mida pean antibiotsidega ravima, soovitas LOR-arst mul rasestuda kevade lõpus, et I trimester viirustevabasse aega jääks. Ootamegi mehega nüüd kevadet. Selles ootuses läksin arsti juurde kontrolli.....ja mul leiti bakteriaalne vaginoos:( ravin seda praegu ja tunnen end millegipärast ärevana... Kas on põhjust ärev olla?
 
kriss 19. oktoober 2007, kl 18.30
kuidas läbi puhumine käib ja kaua peab haiglas olema
 
samsa 20. oktoober 2007, kl 00.14
tegelikult mitte. bv on tupe mikrofloora muutus ja kui see välja ravida, siis kevadist rasestumist see küll ei mõjuta. ei levi ka sugulisel teel.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!