Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
kas ootan veel..
 
Ly 21. oktoober 2007, kl 00.15
oleme mehega juba 3a. koos ja sooviks ka varsti hakata peret looma aga kas oodata paar a. kuna elame korteris ja oma firma ka alguses alles kuni oma maja ja firma juba kaimas, samuti opin lisaks ka kord kuus personalitood, kuigi ise motlen et ega see laps nuud nii akki ka ei tule ja alguses on ukskoik kas korter voi maja...mis teie arvate ega see a. voi paar enam ei ole suurt vahet..
 
m. 21. oktoober 2007, kl 07.57
mina hakkaks peret looma.. täpselt, ega laps kohe taevast alla saja. läheb ikka aega.. küll saab selle firmaga ja muudega ka tegelda.. ja käima ajada...

edu ja lapseõnne! :)
 
eija 21. oktoober 2007, kl 11.12
No kes siis korteris last kasvatab, võimatu ju.
 
anni 21. oktoober 2007, kl 11.20
Enamuses me oleme ikka korterites kasvanud...ja pole meil midagi viga :)) Aga mina hakkaks küll pere peale juba mõtlema ja sellega aktiivselt tegelema:) Muidugi on parem kui kõik juba korras on...firma ja maja jne. Aga kes teab, äkki läheb sellega väga pikalt...Siis oled juba mõned aastad vanem ka ja äkki kahetsed et omal ajal ei tegutsenud. Igatahes soovin teie perele kõike paremat!!!
 
sinilill 21. oktoober 2007, kl 20.03
elame üürikas, maja ehitus pooleli, ei tea kas saab lapse sünniks valmis, oma firma loomisel, kõik poolik, aga kõht kasvab ja kõik on ok- mitte midagi hullu pole sellest, kui laps üürikorterisse sünnib :)
ok, tn et maja lapse sünniks valmis saab on 95%

rasedus paraku pole halvatus, nii arvan et pole põhjust muretsemiseks.

paraku eija kommentaar oli väga hea... ;)
 
to:Autor: eija 28. oktoober 2007, kl 17.08
Korteris on jah probleeme, laudas põhukuhja otsas sul lihtsam?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!