Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
Kaks triipu ja alkohol
 
triip 23. oktoober 2007, kl 13.04
Mul mure.
Nimelt täna testi tehes sain imeõrna triibu (kontrolltriip oli tugev nagu ikka). Päevadeni veel aega, samas on selline kummaline olla olnud juba mõned päevad. Päevad peaksid algama neljapäeval, sest ovulatsiooni aeg on mul teada. Kraadisin. Samas vahekorras sel ajal olla ei saanud, kuna mees oli kodust ära. Seega, rasestuda ka nagu ei saanud. Kui nüüd mehel olid suppertugevad spermapoisid, siis paar päeva peale ov olime vahekorras, või mul superelueaga munarakk, sest paar päeva peale ov olime ka vahekorras, et siis muidugi võib ju olla, et siiski rasestusin.
Siis küsimus. Kas see õrn triip võib olla vigane test või valesti tehtud test?

Ja veel.
Kui nüüd tõesti selgub, et olen rase, siis teine mure.
Nädalavahetusel sai mõned klaasid veini rüübatud ning ka natuke kangemat alkoholi tarvitatud. Jube purjus ma ei olnud, aga natuke tripsune küll. Kui tõenäoline on, et loode sai kahjustatud, kui ma nüüd tõesti rase olen.
 
sinilill 23. oktoober 2007, kl 14.41
ole edasipidi ettevaatlikum alkoga, eriti kui beebi soovite, paar väikest klaasi veini pole hullu- 1 väike klaas muidu lubatud raseduse ajal.

mine tea neid rakukesi ja soidikesi- oota päevade algus ära ja kui ei hakka siis 4-5 päeva pärast uus test, varem pole mõetet- võib sama tulemuse anda.

tean omast kogemusest- olen neid teste teind nii et vähe pole... (lõpuks ikka 2 tugevat triipu)
 
Liisu 26. oktoober 2007, kl 16.01
Triip on triip, olgu kui hele tahes!!

Alkoholi kohta ütlen sulle nii, et eelmisel päeval enne testi tegemist, sai ikka mitu pudelit sampust ära joodud. Mitte et sellepärast oleksin joonud.... Ma üldse enam ei lootnud, et olen rase. Ok, aga test oli positiivne, muidugi muretsesin ka siis selle alkoholi pärast aga poiss on terve kui purikas.
 
triip 26. oktoober 2007, kl 21.06
Aitäh!
See lisas kindlustunnet... Ega muretsemine nagunii enam ei aita. Pean nüüd lihtsalt edaspidi end ja tulevast ilmakodanikku hoidma.
 
Päevad 29. oktoober 2007, kl 10.28
Oota ikka päevade algus ära, pole soovitav testida enne algust, kui üle poole juhtudest päevadega ära katkeb.Enamu naisi ei märkagi seda.
Üks klaas alkoholi ei ole küll ohtlik niisuguses staadiumis,kui ka rasedus jääb.
 
arved 05. november 2007, kl 13.10
Kulla tütruk või naine see on hea et rasedaks jäid aga viin ei kuulu nüüd küll siia vaada selle viinaga on nii et see tuleb sull unusdada ja ka suidsedamine ja ka lahjad alkoholid ja ka seks tuleb sull nüüd unusdada ja tervislikult toiduma hakkada ja selleks on hea põhjus sest siis kasvab laps sinu kõhus normalne ja terve saad aru miss tahan öelada?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!