Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
Rase?
 
Kas tõesti rase? 23. oktoober 2007, kl 13.38
Ehk oskab keegi ka oma kogemusi jagada/ on kellelgi nii olnud.
Tegin täna hommikul rasedustesti, ning nähtavale ilmus vaid üks triip. Lõuna ajal võtsin testi uuesti kätte ja kui seda vastu valgust vaatasin oli imeõhukeselt näha teine triip. Võib see nii olla?
 
kata 23. oktoober 2007, kl 14.09
Minu 2. triip ilmus alles 20 minutit peale testi tegemist. Kõik võib olla, tee paari päeva pärast uus test.
 
y 23. oktoober 2007, kl 14.44
Minul ilmus mõne minuti möödudes teine triip,kuid kui paari tunni pärast vaatasin,siis oli ilusad 2 tugevat triipi.Homme hommikul teen kordus testi.
 
k 23. oktoober 2007, kl 15.09
Rasedustestidel on kirjas, et tulemust tuleb vaadata 3min pärast, aga mitte hiljem kui 5min. Pärast võib juba vale asi kirjas olla. Tean ka seda, et testi tuleb teha 14 päeva pärast vahekorda, et siis peaks näitama. Aga kui kahtled, siis proovi mõne aja pärast uuesti ja siis konsulteeri oma arstiga.
Tegin kunagi testi ja vaatasin algusest kuni kolme minutini, et mis seal toimub. Kui uriin aknakestesse valguma hakkas, tekkis mõlemasse hetkeks hele triip. Olin šokis, kuna see oleks olnud väga vale aeg. Aga jah, siis tekis kontrollaknasse selge triip ja teine oli ilus puhas. Pärast seda pole enne kolme minutit testi poole vaadanudki:) Aga kui kunagi teen testi lootuseda, et see oleks pos. , siis ka julgus kohe vaadata.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!