Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
mure..
 
reili22 25. oktoober 2007, kl 14.18
Oleme mehega(abilelus pole) juba kaua koos(4 aastat), ja nu last pole veel päris planeerinud, aga kui tuleb, siis tore.. Aga me oleme olnud vahekordades alati ilma kaitsevahenditeta, juba mitu aastat..Ja mure selles, et ma pole rasedaks jäänud. Nu kunagi ammu muretsesin kohe, et mis nüüd saab, et jään rasedaks jne... Aga ei jäänud. Ja nüüd juba on asi imelik ja ma olen mures, kas ma üldse saan lapsi:( Koguaeg kuulen, et ollakse korra koos ja kohe rase.. Ma ei tea milles asi on..ma loodan, et lihtsalt pole olnud sobiv aeg..ja nüüd ma ei teagi, kas minna arstile ja lasta seda uurida, kas ma saan lapsi...:(
 
kessu 25. oktoober 2007, kl 14.31
no proovi siis ov'le pihta saada ja vaata kas jääd rasedaks. Kõige lihtsam hakka üles märkima päevade alguskuupäevi ja vahekorra kuupäevi ja siis näed kas enne ov üldse vahekorras olite. Arst niikuinii küsib seda ja kui uurimust ette näidata ei ole siis saadab tagasi seda tegema :)
 
... 25. oktoober 2007, kl 14.34
Tee nii.
Kas sul on regulaarne tsükkel?
Kui ja, siis on väga lihtne ov päeva teada. Siis on ka selge pilt, kui sel ajal vahekorras olite ja ei miskit, siis peaks uurima. Kuigi enne peaks ikka paar kuud proovima, et olla kindel.
Kui aga on ebareguaarne tsükkel, siis mõõda basaaltemperatuuri. Kui see tõuseb üle 37 kraadi, siis on rasestumine kõige tõenäolisem.
Kuigi, kõige kindlam on üle päeva seksida. Siis peaks teoreetiliselt rasestuma.

Kui sa aga oled kõike seda juba varem teinud, siis minge arstile ja laske mõlemad endid kontrollida.

Edu!
 
tibuke2 31. oktoober 2007, kl 17.41
kuidasbasaaltempratuuri mõõta
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!