Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
Kas teha lap või mitte?
 
S 26. oktoober 2007, kl 21.18
Lõpetasin tablettide söömise 1,5 a. tagasi. Rasedaks ei ole seni jäänud, kuigi ega väga aktiivselt asjaga tegelenud ka pole, oleme lasknud asjal omasoodu minna. Kuigi kahjuks praegu tulemuseta... Nüüd soovitas arst laparoskoopiat. Nüüd ma ei tea, mida teha - kas teha op ära või oodata sellega ja proovida ennem veel...?
 
inisen 27. oktoober 2007, kl 12.40
Kas mees on kontrollitud? Enne kui ennast lasta augustada ja torkida, oleks kasulik mehe poisid üle vaadata. Valutu, kiire ja lihtne meetod.
Kui see korras, tasub alles mõelda karmimatele uurimismeetoditele.
Ei ole see ainult naiste valdkond, mehi on palju lihtsam uurida.
 
P 28. oktoober 2007, kl 18.13
see teema on olnud juba ka, otsi üles ja loe!
aga... see, et sa lased opi teha pole ju mingi kindel asi, et siis jääd rasedaks... mõtle natuke ja räägi arstiga. ükski arst ei soovita seda... ta pakub võimaluse! ja enne seda võiks arst kirjutada ovulatsiooni soodustavad tabletid (mis minu puhul aitasid :)). ja üldsegi, laps tuleb siis kui ta tahab tulla... :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!