Lapsesoov
Rasedus....
<kadi 30. oktoober 2007, kl 14.42 |
Helene 30. oktoober 2007, kl 14.53 |
Mina jäin suht kohe. Ühed päevad olid peale pillide lõpetamist ja kohe jäin.
Meie võtsime sellise hoiaku, et spetsiaalselt ei ürita last teha. Et las juhtub ise siis, kui juhtub. Olin ikka ka valmis pool aastat ootama, aga näed siis. Oleme vist viljakad vms.
Aga muidu arstid ütlevad, et enne poolt aastat pole mõtet muretseda, isegi aasta vist pidi normaalne olema.
Edu!
Meie võtsime sellise hoiaku, et spetsiaalselt ei ürita last teha. Et las juhtub ise siis, kui juhtub. Olin ikka ka valmis pool aastat ootama, aga näed siis. Oleme vist viljakad vms.
Aga muidu arstid ütlevad, et enne poolt aastat pole mõtet muretseda, isegi aasta vist pidi normaalne olema.
Edu!
mamma 30. oktoober 2007, kl 15.01 |
Mina jäin kohe - täiesti esimesest korrast, kusjuures mehest kes idee järgi oli viljatu. Nüüd on kaks kena last temaga juba :). Enne seda aga - no ühe ja teisega sai oldud, midagi külge ei jäänud. Kõik vist sõltub ikka mingist geneetilisest sobivusest - arvan, et loodusliku valiku printsiibil teatavad paarid polegi ette nähtud paljunema. Vahest peaksid kaaluma hoopis partneri vahetust? Muidugi sõltub, mis on olulisem - kas lapse saamine kui asi iseeneses või konkreetsele mehele lapse sünnitamine.
to mamma 30. oktoober 2007, kl 16.51 |
kadi 30. oktoober 2007, kl 17.43 |
Helene 01. november 2007, kl 11.29 |
mina 02. november 2007, kl 14.37 |
kadi 05. november 2007, kl 23.44 |
Lisa postitus