Lapsesoov
kui mees ei lõpeta?!
Stella 31. oktoober 2007, kl 09.40 |
Kas on vähimgi võimalus, et kui mees orgasmi ei saa ehk, et kui ta ei lõpeta, ohtlikul ajal naine rasestub ?!
Või teine võimalus, äkki tal tuli spermat nii vähe, et ma arugi ei saanud, et kõik läks kuskile sügavustesse ja sinna ta jäi. Tavaliselt voolab ikka välja.
Vabandust rumalate küsimuste pärast, aga äkki kellelgi on kogemusi.
Või teine võimalus, äkki tal tuli spermat nii vähe, et ma arugi ei saanud, et kõik läks kuskile sügavustesse ja sinna ta jäi. Tavaliselt voolab ikka välja.
Vabandust rumalate küsimuste pärast, aga äkki kellelgi on kogemusi.
Kai 31. oktoober 2007, kl 10.28 |
... 31. oktoober 2007, kl 13.06 |
Stella 31. oktoober 2007, kl 15.04 |
... 31. oktoober 2007, kl 15.07 |
Stella, kullake 01. november 2007, kl 21.11 |
lihtsalt 02. november 2007, kl 14.35 |
triinu 10. november 2007, kl 19.05 |
ja kuidas võid sa ometi kindel olla,et see mis sinust välja valgus, oli ainult sinu enda kehamahl?Ega sperma ei ole siis silmapaistvalt roheline näiteks,et eraldad selle oma kehavedelikest.Sperma kogus ei ole ka igal korral ühesugune.Kas mees siis ise kinnitas,et sellel korral, armas, ma ei saanudki orgasmi?!Oota ikka see aeg ära,millal saad täpsemalt asjas selgust-et kas sellel korral õnnestus...Hoian pöialt ka ,igaks juhuks:)
Stella 12. november 2007, kl 17.19 |
ei õnnestunud paraku. Mehega on raske rääkida ka sellel teemal. Ta eriti last ei taha aga vastu ka ei ole, et kui tuleb siis tuleb, naba nikastama ei hakka sellepärast.
No mina teen küll sperma ja enda vedeliku vahel vahet, 1 on läbipaistvam ja teine on hallikam ja lõhnad on ka täiesti erinevad.
Mees ütleb, et ta saab alati orgasmi, et ei peagi alati midagi väljutama. Kummaline mees mul.
Väga raske on rasestuda kui spermat ei tule.
No mina teen küll sperma ja enda vedeliku vahel vahet, 1 on läbipaistvam ja teine on hallikam ja lõhnad on ka täiesti erinevad.
Mees ütleb, et ta saab alati orgasmi, et ei peagi alati midagi väljutama. Kummaline mees mul.
Väga raske on rasestuda kui spermat ei tule.
Lisa postitus