Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
millal?
 
liisa 03. november 2007, kl 21.05
tere, millal hakkab raseduse korral iiveldus tunnet tundma. Kas peale viljastamist peab nädalaid möödas olema või see tunne tekib juba varem? MUl on kahtlu, et olen rase sest siin 4 päeva tagasi umbes hakkas nii, et peale sööki on süda paha eriti hommikuti ja õhtuti. Kas ma võin rase olla?
olen vastuste eest tänulik.
 
... 04. november 2007, kl 09.54
Võid küll olla.
 
uskmatu 04. november 2007, kl 21.26
Mind ikkagi panevad imestama küsimused stiilis - eile seksisin poisiga , kas olen rase? Mida hakkate peale delfist saadud vastusega oled/ ei ole rase ? Kogu see jutt pole küll mõeldud teemaalgatajale ( vabandust tema ees), kuid tahtmatult paneb imestama, kas meil koolides pole seksuaalõpetust või tehakse seda liiga hilja?
Minu vastus sinu küsimusele oleks - ei sa pole rase, sest iiveldus on kõrvaline raseduse tunnus. Peale sööki iiveldab mao jms. probleemide korral, kõhuviirus näiteks, isegi meestel esineb iiveldust, kuigi nad ei jää rasedaks.Minul iiveldab ka tihti peale sööki, sest magu on tundlik, kusjuures raseduse ajal ei iiveldanud.
Kas vastus vastu võetud?
 
liisa 06. november 2007, kl 22.51
äitäh sulle, vastus on vastu võetud:)
 
naine 09. november 2007, kl 11.15
mul pole kunagi raseduse aeg iiveldusi olnud=)
nüüdseks juba 2 last!!
ja nii ruttu ei teki iiveldused!!
 
m 19. november 2007, kl 11.51
mina olen rase 5-6 nädalat olnud. no arst arvas, et siiski 5-es nädal. iiveldused hakkasid juba pihta ja päris jubedad on. aga mitte peale sööki, vaid hommikul enne voodist tõusmist juba. aga avastasin enda jaoks, et iiveldused tekivad just siis, kui kõhus on tühi tunne, kuigi süüa ei taha ja toit käib suus ringi. sunnin end sööma vähemalt paar võisaia ja jääga sidruni mahla jooma, ning mulle piisab, et parem oleks. peale sööki on mul ka kunagi paha olnud, aga siis sellest, et toit ei ole mulle kõlband. niisama iiveldustest ära oleta rasedust. tee test.
 
vaness 19. november 2007, kl 15.14
mul hakkas iiveldama päevast nr 1
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!