Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
Kes süstiks (Gonal)?
 
berit 04. november 2007, kl 12.03
Tere
Kas siin rubriigis liigub med.õdesi, arste või inimesi, kes oleks nõus mind 7 päeva jooksul õhtuti (kell 18.19) süstima.
Kardan ise ennast süstida. Süstida on vaja kõhtu (Gonal).
Elan ise Sauel, Alliku külas. Uurisin Laagri Tervisekeskuse kodulehte ja päris perearsti ei julgeks tülitada.
Tänan, kes vaevaks võtavad vastata, või oskavad kedagi soovitada.
 
saatusekaaslane 04. november 2007, kl 13.13
... ma pean ka systima kõhtu..algusel tehti seda haiglas siis mees- ise ma nutsin alguses systal käes... nii oligi, et mees pidi igapäev lõunal mulle tööle tulema, et mind systida..stress kõigile, mulle, et ma sellinne õrnake olen, mehele, et pidi tallinna igapäev kihutama jne.
yks päev läks mehe auto katki. istusin juba oma autos, et lähen mehe juurde ise, kui mõtlesin, et proovin... kõhu nahk hakkas juba näppude vahel sinisks minema -haiget tegi rohkem pigstamine kui nõel ja oma esimesed systid nii tegingi. sinikas ees auk järgi :D ega tänagi miski lõbu pole nõel kõhtu lyya aga... võimatu see pole
 
gonal 04. november 2007, kl 16.33
issand kui hädised naised!!! imestan siiralt..kuidas te elus hakkama saate? süstin ise ka hetkel gonalit...no sääse suts on ka valusam. saage üle kui olete SELLISE TÄHTSA ASJA elus ette võtnud, peate ju tugevad olema!
 
:) 04. november 2007, kl 23.44
Kui mul mingeid ebameeldivaid protseduure on olnud lapsesaamise teel, siis ma olen endale ikka meelde tuletanud, et tegelikult tahaksin ma ju SÜNNITADA. Selle kõrval on mingi laparoskoopia või punktsioon täielik köömes. Gonali süstimisest rääkimata. :)
 
uudishimutsen 05. november 2007, kl 11.12
mille jaoks gonal hea on?
 
Jaah 05. november 2007, kl 11.23
uudishimutsen: pole see midagi hea - lihtsalt üks vaheprotsess kunstliku viljastuse ettevalmistuses.
 
berit 06. november 2007, kl 15.05
Aitähh,kõik kes te mulle kaasa elasite. Olen nüüd palju suurem, targem ja tugevam,tänu teile mu kaasmaalased. Süstin ennast tõesti ise.
PS! Mul ei ole meest, sugulasi ega naabreid. Tänan tähelepanu eest
 
brita 06. november 2007, kl 16.35
Vot minul olid täpselt samasugused hirmud alguses, aga üsna kiiresti sain neist üle. Kui ma oma elu esimest süsti endale tegin (ovitelle), pidin äärepealt ära minestama. Läksin kliinikusse ja palusin õel selle minu eest teha, aga ta arvas, et muud kui ikka ise punnitada. Praktiliselt mõlemad hoidsime tookord süstalt ja lükkasime seda kõhuvolti. Aga gonali süstla nõel on hulga peenem ja isegi minusugune foobik sai süstimisega hakkama! Kusjuures gonali süstimine võib vabalt kauemaks venida kui 7 päeva. Mina süstisin esimesel katsel näiteks 16 päeva, järgmine kord aga 3 nädalat!
 
:) 06. november 2007, kl 19.03
No näed, see tundub ainult alguses hirmus, aga tegelikult on täitsa tehtav! :) Et Sul see IVF hästi läheks ja vaevanägemine ära tasuks!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!