Lapsesoov
mures
mina jah 10. november 2007, kl 18.56 |
mure siis selline, et mees väga tahab last, kuid minul eelmisest abielust laps olemas ja põhiliselt kasvatasin teda üksi ja veel ühte last üles kasvatamisest pole ma eriti huvitatud, kuna meeste peale ei saa teadagi loota, ise väidab küll, et aitaks ja teeks ja tooks jne. kuid seda sõnades ainult, otsest huvi nagu välja ei näita, et loeks kirjandust jne ja otsest ettekujutust tal rasedusega kaasnevatest muutustest naise kehas tal ka aimu pole, rääkimata tita eest hoolitsemisest, nii, et ongi minu kahtlused vastandlikud, ühelt poolt nagu tahaks, kuid teisalt hakkan kahtlema...
mann 11. november 2007, kl 01.34 |
annaliisa 11. november 2007, kl 04.20 |
gd 12. november 2007, kl 08.37 |
ulla 12. november 2007, kl 11.34 |
issand, sa oled nii loll naine, teemaalgataja!
Miks sa siis oma meest ei aita ja ei hari? Või arvad, et meestele antakse laste eest hoolitsemise ja naiste kehas toimuvatest muutustest arusaamine emapiimaga kaasa?
Ja kui sa pole HUVITATUD veel ühe lapse üleskasvatamisest, nagu sa ütled, siis milleks üldse mõelda selle peale. Ütle seda oma mehel, et sa pole HUVITATUD!
Ja miks sa oled suhtes inimesega, kelle kohta sa mõtled, et ta ei jääks sinu kõrvale ja ei hoolitseks lapse eest ja sa ei saa tema peale loota?
Miks sa siis oma meest ei aita ja ei hari? Või arvad, et meestele antakse laste eest hoolitsemise ja naiste kehas toimuvatest muutustest arusaamine emapiimaga kaasa?
Ja kui sa pole HUVITATUD veel ühe lapse üleskasvatamisest, nagu sa ütled, siis milleks üldse mõelda selle peale. Ütle seda oma mehel, et sa pole HUVITATUD!
Ja miks sa oled suhtes inimesega, kelle kohta sa mõtled, et ta ei jääks sinu kõrvale ja ei hoolitseks lapse eest ja sa ei saa tema peale loota?
Mia 13. november 2007, kl 13.17 |
Lisa postitus