Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
laps
 
:(( 11. november 2007, kl 12.15
Tahan last....aga ei saa:(
Kas on mingeid asju mis takkistavad naisel rasestuda?
Või on asju mis aitavad kiiremini rasestuda?
palun aidake...tahame mehega nii väga last saada...vanust on ka meil juba üle 20-ne....ja oleme koos olnud 1 aasta...pool aastat oleme proovinud last saada...aga tulutult:S
Nukkrax teeb kohe...ei tea mis jama on...Lollusi mitte kirjutada:)
 
mõistus 11. november 2007, kl 15.26
no las ma arvan!
ise oled 21 ja mees ca 22. erilist haridust teil kummalgi ei ole, elate maksimaalselt kuskil mustamäe üürikas.
oodake natuke, ega elu eest ära jookse.
edu.
 
kyynik 11. november 2007, kl 16.41
kle möistus, vist ikka ei maksaks selliseid oletusi teha?
to autor, ja mismoodi meie sind aidata saame? Loe vastavat kirjandust, loe siinseid vanemaid teemasid. Nii saadki teada, mis takistavad naisel rasestuda. Liigne asjale mötlemine vöibki olla yheks takistuseks. Edu sulle!
 
autor 11. november 2007, kl 20.06
to:Mõistus!!!
ma olen 22 ja mees 23...meil on mõlemil haridus olemas...
ei ela üldse eestis..ja tahame lihtsalt teada mix me ei saa last...mida sa kobised?...Äkki hoopis sina oled see kes elab mustamäel üürikas..ja kel pole haridust?Räägi ikka enda eest mitte minu...aitähh edu eest!!!
 
autor 11. november 2007, kl 20.06
to:Mõistus!!!
ma olen 22 ja mees 23...meil on mõlemil haridus olemas...
ei ela üldse eestis..ja tahame lihtsalt teada mix me ei saa last...mida sa kobised?...Äkki hoopis sina oled see kes elab mustamäel üürikas..ja kel pole haridust?Räägi ikka enda eest mitte minu...aitähh edu eest!!!
 
autor 11. november 2007, kl 20.07
to:Mõistus!!!
ma olen 22 ja mees 23...meil on mõlemil haridus olemas...
ei ela üldse eestis..ja tahame lihtsalt teada mix me ei saa last...mida sa kobised?...Äkki hoopis sina oled see kes elab mustamäel üürikas..ja kel pole haridust?Räägi ikka enda eest mitte minu...aitähh edu eest!!!
 
mõistus 11. november 2007, kl 20.54
minu point tõestatud!
esiteks-minna nii närvi sulle võhivõõra kommentaatori peale.
teiseks-õpi grammatika ära.
kolmandaks-pool aastat tulutut üritamist ei tähenda midagi-sinu vanuses ja "haridusega" inimene peaks seda teadma.
neljandaks-välismaal elamine ja keskkooli lõputunnistus ei ole mingid näitajad.
 
häh 12. november 2007, kl 08.35
to mõistus: kuidas sa siis aru ei saa, praegu käib beebibuum ja kui sul last pole või rasegi mitte, siis sa oled ju imelik :) ajaga tuleb kaasas käia eksole, julm kas pole :)
 
ella 12. november 2007, kl 11.28
No pool aastat on ikka VÄGA vähe aega, et närvi minna. Arstid (eriti välismaal!) soovitavad proovida vähemalt 1,5 aastat ja kui siis tulemust pole, siis hakatakse uurima. Aga kui see sind murelikuks teeb, siis mine ikka arsti juurde armas aeg! Või välismaal arste pole?
 
miia 12. november 2007, kl 14.32
Rasestumiseks peabki soovitavalt olema hariduseta, väga noor ja elama mustaka üürikorteris.
 
autor 12. november 2007, kl 17.43
to:mõistus...sa oled ikka oma moodi loll kohe...:D..Hea et sa veel lapsi pole saanud...mul olex kahju kui LOLL ema neil olex:D
 
toi 12. november 2007, kl 19.38
ärge kasutage kondoomi jms
 
autor 12. november 2007, kl 20.59
Pole nagu niigi juba kondoomi kasutanud...Ega ei hakka ka enne kui triibud käes...aga kardan et kas minus või siis mehes on viga...Nuh kardan et ei saa lapsi:S..See mõtte teeb meele nukrax ja..alati kui näen et jälle need nõmedad päevad hakkasid siis hakkan nutma...sest tahame nii väga pisikest:S--Olexime maailma õnnelikumad siis kui saax juba kord need triibud kätte:)
 
kes teisele 12. november 2007, kl 23.59
Nojah, aga miks peab nii loll inime lapsi saama? Lastetus on ju tema panus maailma genofondi parandamisse!
 
mõistmatu 13. november 2007, kl 22.28
to autor: "Pole nagu niigi juba kondoomi kasutanud...Ega ei hakka ka enne kui triibud käes..."
Lihtsalt tahtsin küsida ... miks te siis kondoomi kasutama hakkate?
Aga muidu, pool aastat on liiga väikene aeg jah muretsemiseks, proovige edasi ja kui aasta pärast tulemusi pole, siis pöörduge arsti juurde ja kohe kindlasti ära kohe arva, et viga on sinus, ka väga paljud mehed ei saa lapsi ja süüdistavad viljatuses naisi.
Edu teile
 
K 14. november 2007, kl 15.11
Meie oleme üritanud 1,5 aastat.
Nüüd võtsime siis abikaasaga mõlemad doktorite juurde tee jalga alla ja alustasime uuringute kadalippu.
Poole aastaga kui tulemusi veel ei ole - ei ole mõtet paanitseda. Samas mäletan ise veel vägagi hästi kuivõrd õnnetuks see tegi, et jälle päevad, mitte triibud.
Kui aga kauem üritada ei malda - mine arstile ja räägi muret.

See ei ole veel elu lõpp kui esimese hooga ei õnnestu...
Edu ja päikest!!
Kui meel nukker kirjuta mulle.
 
mõmm 15. november 2007, kl 12.16
aasta koos ja juba pool aastat üritanud njah tänapäeval vist kokkukolimse esimesest päevast hakatkse lapsi tegema.siis pole ka ime et pärast neid üksikemasid terve ilm täis.
 
M 16. november 2007, kl 22.42
Mina kolisin ka kokku oma mehega peale poolenädalast tutvumist. ilma igasuguse kaitseta seks ja sisse lõpetamised pool aastat peale tutvumist. Nüüd elame koos juba 9 aastat. Oleme abielus ja elame enda ehitatud majas. Vanus ja kooselu pikkus ei ole teiste asi arutada. TO AUTOR: See, et pabistad poole aastase katsetuse pärast on küll kurb. Meie katsetasime 8 aastat. Nüüd oleme läbinud 2 IVFi, mis ei ole odav ja kerge lõbu, aga see tasus end ära. Nüüd teise korraga õnnestus saada 2 triipu. ja moment olen rase 8ndat nädalat. Sulle soovin rahulikku meelt. Ära mõtle sellele koguaeg. Sa tekitad endas ise stressi ja masendust ja see ongi üks suurimaid takistusi. Oota veel pool aastat ja laske siis teha täis uuringd. Edu ;D
 
mia 17. november 2007, kl 23.28
Registreeru konsultatsioonile,palun.Aitan.
 
mõmmi 18. november 2007, kl 00.32
eelmisega üritasin 1,8aastat, siis ikka õnnestus, nüüd 3 aastane. seekord üritan 7 kuud. Nii et sinu pool aastat on alles köömes. Võtke asja ikka rahulikult.
 
M 18. november 2007, kl 10.27
muidugi kontrolli mine ikka kindlasti. ja käi seal iga poole aasta järel. minu loomulikul teel mitte viljastumise põhjus oli välja ravimata põletik. Ja kontrolli hoolega milline arst ja kus, sul seda proove ja protseduure tehakse. Minu emakakaela põletik arenes just sellepärast kaugele, et PELGULINNAS raviti mul hoopis munasarjapõletikku tablettidega ja öeldi, siis, et järelkontrolli pole vaja tulla. loomulikult vahetasin ma polikliinikut ja praegusega olen väga rahul.
 
lillu 20. november 2007, kl 16.55
Liiga hulll- mida mõned inimesed siin õelutsedes saavutada tahavad?
 
usu 21. november 2007, kl 16.44
tavaliselt õelutsevadki need inimesed, kes on ise terves oma elus täielikult pettunud ja vihased, kui kellegil hästi läheb. õnnelikud inimesed on õnnelikud ja soovivad teistele ka kõike paremat. eluheidikud tunnevad rõõmu teiste ebaõnnestumistest ja otse loomulikult pole nad heade soovide, uskumuste ja kavatsustega. TO AUTOR: sina hoia pea püsti ja ole optimistlik. To M: siiralt heameel sinu raseduse üle ja soovin edu sulle.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!