Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
Plaanime triipe ....kuidas parem?
 
Kiiksuga mina 12. november 2007, kl 15.01
Tere!
Päevad hakkavad lõppema kas homme/üleühomme - tsükkel on 28-29 päeva ... 22 - 26 nov kas siis oleks soovitav olla vahekorras iga päev? Ma ei tahaks kuidagi see kuu magada maha võimalust :) amdke näpunäiteid, mismoodi ma käituma pean?? Lihtsalt vabalt võtta ma enam ei suuda ... mõtted ainult triipudel :) kas mingi võlujook/söök ka aitaks kaasa? Eriline poos?
aitäh
 
panda 12. november 2007, kl 21.09
tee omale meelespea.net konto ja seal saad ilusti näha, et millal soodsad päevad, millal ovulatsioon, seda siis vastavalt oma tsükli pikkusele
 
hmm 13. november 2007, kl 19.36
öeldakse, et optimaalne on olla vahekorras ülepäeviti. kui iga päev on vahekord, ei pruugi sperma küpseks saada ja viljastumine on raskendatud. terved spermatosoidid püsivad naise organismis kenasti paar päeva elusa ja viljastumisvõimelisena. :)
 
sper .stosoid 14. november 2007, kl 18.14
igal hommikul, lõunal ja õhtul. eest ja tagant. peale "tööd" tuleb naisel jalad seinale tõsta ja hoida neid kuni triipude ilmumiseni.
 
M 14. november 2007, kl 20.30
Usu mind, laps tuleb siis, kui tuleb. Ole oma mõtlemises vaba, seksi mehega nagu süda lustib ja ongi kõik. Ei aita mingid poosid ega imerohud. Aga pisikest sulle ikka, küll ta tuleb.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!