Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
Uskumatu lugu?
 
Pipi 15. november 2007, kl 12.07
Üks tuttav rääkis,kuidas tema rasedustesti tegi. Et siis ootas 5 min. ja oli vaid üks triip. Noh, viskas siis ära toa prügikasti ja läks tööle. Tööl olles mainis üks tuttav talle, et testi tasub ka hiljem vaadata. Läks koju, otsis testi üles ja ennäe KAKS triipu.
Kas teiega on ka midagi säärast juhtunud?
 
skeptik 15. november 2007, kl 12.51
Tere!
Ise ei ole kogenud (kahjuks) aga olen kuulnud sama juttu, et hommikul ei midagi a õhtul vaadates uuesti (st ära visates) märgatakse et näed sa 2 triip ja ... igaks juhuks tehtud teine päev uus test ja 2 triipu mis triipu vaatavad otsa ... :)
 
seeba 15. november 2007, kl 13.42
Minul ilmus 2. triip alles tükk aega hiljem. Esialgu vaatasin, et ei miskit ja siis kui tahtsin juba testi minema visata, nägin, et oli tekkinud väga õrn triip teise kõrvale. Tegin samal päeval ka veretesti ja see näitas kindlat rasedust.
 
kata 15. november 2007, kl 14.57
2. triip ilmus vähemalt pool tundi hiljem, selleks ajaks olin loobunud selle vahtimisest ja toimetasin edasi. Paari tunni pärast tuli meelde ja siis oli olemas. Aga mul oli alles 9 päeva OV-st möödas, nii et väga pisike rasedus.
 
:) 18. november 2007, kl 17.47
Mul oli samuti. Lihtsalt nii väike rasedus oli.
 
Cerla 21. november 2007, kl 01.00
Mul oli oli ka nii. Tegin testi ära (arvan et poole aasta jooksul juba 25-s test) vaatasin et ahh ikka üks triip ja viskasin testi vannituppa pesumasina peale ja toimetasin edasi ja unustasin testi sinna. Kui tunni pärast uuesti wc-sse läxin nägin testi ja tundus et kaks triipu on...siis vaatasin igas toas erivaluse alt et kas on ikka kaks triipu või olen peast loll. Igatahes mees tuli koju ja kinnitas et üke triip on väga hele. Täna tegin uue testi ja seal juba kaks tumedat punast triipu:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!