Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
Kas on olemas selline uuring?
 
Naine 15. november 2007, kl 14.58
Kas on olemas uuring, mis selgitaks/määraks loote elujõulisust? Uuringi käigus selgub, kas loode on elujõuline ja kas hakkab arenema või on oht peetumisele. See siis kõik raseduse alguses. Olen kuulnud sellest vaid telekanalite kaudu, kuid kas Eestis ka on selline uuring olemas?
 
mimm 15. november 2007, kl 15.05
on olemas lootevee uuring, selle määrab sulle sinu naistearst, mine räägi temaga ja kui sul on vanust juba piisavalt või siis põhjust (et perekonnas olnud kõrvale kaldeid) saab selle tasuta, kui ei ole neid siis saad ise maksta analüüsi eest.
 
kata 15. november 2007, kl 15.15
Lootevee uuringut tehakse 18. nädala paiku geenihaiguste kindlaks tegemiseks. Sellist, millest naine räägib, Eestis küll ei tehta. Ja mida see annakski? Kui areneb, siis areneb ja kui ei arene, siis peetub.
 
Naine 15. november 2007, kl 15.32
annab seda, et kas julgen öelda mehele, et olen rase. ei taha talle jälle teatada peetunud rasedusest.
 
kata 15. november 2007, kl 15.34
Miks nii mustad mõtted? Ikka ütle, enamus rasedusi ju ei peetu.
 
Naine 15. november 2007, kl 16.02
Sest mul peetus ja tänu sellele on ikka hirm sees. Ei taha enam nö ebaõnnestuda.
 
trulla 18. november 2007, kl 15.11
Ma ei usu hästi, et selliseid uuringuid kusagil tehakse. IVF puhul tehakse küll embrüodiagnostikat uurimaks, kas võib esineda kromosoomihäireid, kuid seda ju tehaks kehväliselt ehk peale kunstlikku viljastamist ja enne siirdamist emakasse. Kuid seda mitte Eestis. Emaka seest ei hakata enam embrüot välja võtma. Seda, kas rasedus peetub võivad mõjutada sajad asjaolud ja mitte ainult embrüo enda areng. Mõni viirus organismis võib näiteks takistada edasist arengut.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!