Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
Last tahan
 
Kätu 16. november 2007, kl 12.39
Tahan last, olen oma kaaslasega sellest rääkinud. Ta ütleb, et on põhimõtteliselt nõus, kuid mulle tundub, et see vaid minu rahustamiseks öeldud, et talle ebameeldiv teema lõpetada. Ta teab, et ma ei kasuta beebipille enam, teab, et tahan last, aga lõpetab ikka seljale või kõhule. Saab, mis saab, panen ta fakti ette, et mina tahan last ja kui tema ei taha, siis on suhtel lõpp (kell tiksub).
 
Basiilik 16. november 2007, kl 13.15
Eks ta ole, et naised tahavad last saada rohkem kui mehed ag asoovitan ikka mehele selgeks teha see soov, kui elate koos on ju ka lapse plaanimine ühine eesmärk! Edu!
 
Vürts 16. november 2007, kl 13.22
Aga kas sa ise siis tahad last mehega, kes eriti last ei taha?
Kui vanad olete, et kell tiksub?

Ma ise mõtlen, et ma vist küll ei tahaks mehega vastumeelselt last teha. Muretseksin, et äkki siis mees hiljem lapse suhtes ka võõrastav. Samas, koerte-kasside võtmisega on peab küll see teooria paika, et kõige suurem vastane on hiljem suurim sõber:)

Püüa ikka temaga rääkida, räägi, et sulle tundub, et ta ei taha seda väga ja küsi, miks ta ei taha jne.
 
zuki 16. november 2007, kl 15.55
Olgem ausad...ma harjutasin teda sisselaskmisega nii, et lihtsalt ütlesin õigel ajal, kui tahtis välja võtta, et lase sisse et tahan ja kõik. Vahest hoidsin teda jalgadega hästi enda vastas...siis tal ei jäänud muud üle kui sisse lasta. No ja siis ta tasapisi harjuski sisse laskma. Julm, aga siis sai ta sellest krambist üle.
 
pimp 16. november 2007, kl 16.30
Aga võid ju öelda, et oled otsustanud nüüd lapse saada ning nüüd on tal valik a)kas teete seda koos b)teed seda kellegi teisega
Nagu öeldakse inimest ei tohi sundseisu panna, tuleb anda valida.
 
samuti titetahtja 16. november 2007, kl 17.03
Aga mis mõtet on soetada sellise inimesega last, kes seda ise ei taha? Loota ainult sellele, et ta hakkab seda last armastama, kui ta on sündinud? Ja samuti usun ma ,et lapsel peavad olema ikka mõlemad armastavad vanemad... niiet, edu teile, ehk laabub kõik veel kenasti ;)
 
M 16. november 2007, kl 20.00
Vaene mees, ei saa korralikult seksida. Ja sellistest mängudest võib laps ka tulla.
 
tean üht juhtumit.. 19. november 2007, kl 10.27
naine jäi rasedaks ja kui mees sellest teada sai käskis kohe abordi teha, kuna tema endale enam poega ei taha. tahab tütart. pani naise valiku ette, et kas lahutus või abort. naine valis lahutuse ja kui mees sai teada et ultraheli näitas tütart hakkas naist kamandama ja ei mingit lahutust. nüüd tütar teismeline ja isa lubab kõike teha. kui naine keelab teda siis minnakse naisele kallale.

sellest loost soovitus, et kui tahad mehega last, tehke seda koos. ärge pange valiku ette. kui mees ei taha pole mõtet ka soetada. kes teab, milliseks kuku-nunnu mees muutub.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!