Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
suhte parandamiseks laps
 
aa 19. november 2007, kl 16.15
kellel on nii olud et tunded jahtunud ja suhe purunemas sama ika armastus ju alles vmsja sis mõeld, et teeks lapse-et ehk see aitab midagi-kas on einud pigemhalvemaks või paremaks asja? palun vastake need kelle on kogemus olemas.
 
ee 19. november 2007, kl 17.00
Sa selle peale ka mõtled, et kui asi läheb halvemaks, siis kõige rohkem kannatab laps?Muidugi kui te mehega koos planeerite seda mitte nii, et sina nt salaja lõpetad pillide võtmise vms, siis võib isegi paraneda.
 
vana ja kogenud mõrd 19. november 2007, kl 22.51

Oi-oi-oi! Laps ei muuda küll ühtegi katkist suhet terveks, ega laps pole liimipurk ja teie potikillud, suuremat lollust pole võimalik teha, kui sünnitada laps keset probleeme ja kriise. Kui armastust ei ole, siis ei tule ka, kui üldse oligi. Kui sa tulevase lapse isa ei armasta ega austa, siis mnjah, mis perekonnast saaks edaspidi rääkida - kõige tõenäolisem stsenaarium, et jääd last kasvatama üksi, või saab ta endale tulevikus võõrasisa, kes võib olla kuitahes hea, aga ikkagi mitte see oma, lihane isa.
 
p 20. november 2007, kl 12.23
laps muudab halva suhte veeel HALVEMAKS isekogetud nähtud,see oleks lauslollus laps saada suhte parandamiseks
 
M 20. november 2007, kl 22.22
Tundeid pole, aga armastust on?
 
E 21. november 2007, kl 12.35
meil on ka hetkel suhtes kriis - siiani üritasime last saada, kuid praegusel ajahetkel küll ei tahaks last saada...
Parem ootan ära kas läheb paremaks või siis laiali minek. Et mees minu juurde jääks ainult lapse pärast - see mind küll ei tõmba. Ja pealegi, kes ütleb, et pärast lapse sündi asi hullemaks ei lähe...
 
alpha 24. november 2007, kl 23.31
Kui vahepeal rasedust ei oleks, siis vast isegi oleks võimalus, et läheks paremaks. Aga raseduse ajal .... mnjaaaa - sinu hormoonid möllavad, partneris samuti ebakindlus. Head nahka sellest ei tuleks. Head suhtedki lähevad vahel raseduse ajal hapuks.
 
m 03. detsember 2007, kl 10.40
minul üks tuttav ütles kunagi,et laps kes on suhte paranduseks tehtud ja ei täida eesmärki,seda last ei ole pärast kellegil vaja.Jääb ainult lükata ja tõugata ja teineteise suhetega manipuleerimiseks
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!