Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
Lapsesoov
 
Maria 21. november 2007, kl 23.32
Tere. Kui kaua olite teie oma partneriga koos olnud kui tekkis soov last saada?
 
nunnu 22. november 2007, kl 08.59
Me mehega rääkisime kohe alguses, kui käima hakkasime, avameelselt lastest (reeglina mehed ehmatavad päris ära, kui nendega sel teemal vestelda - siis kui suhe on alles nii värske. Mu mehe vanus oli siis 28 ja mina 19, meie vanusevahe on 9 aastat)! Algul oli meil plaan mitte takistada rasedust, tuleb siis kui tuleb (Siis kui kolm kuud täis sai, siis kolisin tema juurde)! Kuid siis tuli mõistus meil mõlemal koju! Nimelt ma käisin veel koolis, olin just Tallinnasse kõrgkooli edasi õppima tulnud ja käsil oli alles esimene aasta (kolm aastat oli vaja käia veel). Siis otsustasime mehega, et lükkame selle plaani tulevikku edasi, sest muidu jääb mul kool lõpetamata (ma ei tahtud, et laps peaks kannatama minu tähelepanu puuduse käes, sest ma pean õppima)! Otsustasime, et lõpetan kooli ja käin vähemalt aastakese tööl (et emapalka ja toetust oleks), et rahata kodus istuma ei peaks, et võimalikult palju lapsele pakkuda oleks! Kui suhe on algstaadiumis, siis ei saa ju päris kindel olla oma suhte kindluses, püsivuses - eriti veel suure vanusevahe puhul! Ma mäletan seda aega, kui me kokku kolisime - me kaklesime (riidlesime) suhteliselt palju esimesel kooselatud aastal! On väga palju seda, mida oma mehe kohta ei teadnud (ja tema minu kohta)! Võib olla igasuguseid tõekspidamisi ja põhimõtteid, mis teil ühesed pole - see oli aeg, mil me üksteist tegelikult tundma õppisime! Ei salga, et oli ka mitmeid kordi, kus olin oma asju pakkimas!

Kuid nüüd on me suhte algusest kolm aastat koos olnud, olem juba 9 kuud tööl käinud! Me suhe on nii harmooniline (ma poleks seda uskunud, arvestades esimese aasta elamusi- nüüd ei mäletagi millal tülis olime. Eks vahel solvumisi ja väljaütlemisi on, aga nendest saame mõne minutiga üle). Unistame koos oma majast vaikses kohas ja unustamatutest pulmadest!
Nüüd siis laseme asjadel minna oma kulgu! Enam ma sellest kuust beebibille ei võta ja eks siis näis, kuidas see meil õnnestub!

Päikest sulle sellesse porisesse sügisesse! :)
 
ump 22. november 2007, kl 11.27
Soov oli kogu aeg olemas, tegema hakkasime peal 9 aastast kooselu ehk ajal nö. materiaalne ja hariduslik baas oli juba olemas.
 
mina 22. november 2007, kl 11.33
rääkinud olime sellest juba loomulikult ka suhte algstaadiumis aga umbes 1 aastat, siis tekkis mul (sise)tunne, et võiks
ja 1,5.a kui mees soovi avaldas
nüüd oleme abielus ja 1,5a proovinud
 
k 25. november 2007, kl 14.20
oleme 7,3 aastat koos olnud, soov tekkiski, neli kuud tagasi umbes, kui jätsin pillid ära.
 
k 05. detsember 2007, kl 19.15
aga kuna mees ei ole veel valmis, siis harrastame katkestatud suguühet. kui jääb, siis jääb.
 
k-le 06. detsember 2007, kl 23.03
Ära ole fatalist, kas sul naabrimeest pole?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!