Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
Kas oodata või mitte.
 
Reelika 22. november 2007, kl 18.45
Tere. Me mehega soovime väga last saada, aga probleemiks on see, et ma õpin alles ülikoolis ja mul veel üle aasta käia. Selle aasta jõuaksin ära käia,kuid siis jääks veel aastake käia. Mida teha? Mis on sellises olukorras mõistlik teha. P.S kool on plaanis kindlasti lõpetada, isegi kui otsustamegi lapse saada. Rääkige oma kogemustest ja mõtetest.
 
kogenu 22. november 2007, kl 21.59
kannata veel aastake, pärast on lihtsam. Väikese lapse kõrvalt koolis käia pole lihtne
 
kessukas 23. november 2007, kl 08.03
Jep, raske on kui aasta vahele jätad ja arvestama pead ka sellega, et sul ei jää lapse jaoks enam piisaval aega kui uuesti kooli lähed! Ma olen lõpetanud kõrgkooli ja ma tean, kui palju aega nõuavad diplomitööd, lõputööd! Usu sa võid olla öid üleval! Siis kannatad sina ja su laps ning usu mees ka! Mul mõlkusid ka lapse saamise mõtted kooli ajal (aga ma mõistsin, et mu kannatamatus lapse saamise osas, ei ole seda väärt, et mina, mu mees ja me laps peaksime kooli raskuste käes olema), aga nüüd on kool läbi ja me anname mehega parima, et pisikest saada! Ma soovitan ka sul aastakese oodata, sest see viimane aasta on raskem kui eelmised ja minul nt möödus see nii kiiresti, sest aeg lendas ja nii palju oli veel teha! Ära pane oma last kannatama ja pealegi su õpitulemused ei pruugi olla siis ka kõige paremad!

Päikest sulle ja mõtle järele! Mis otsuse sa ka tulevikus ei teeks, see on sinu otsus ja sinu elu! Aga ära unusta, et su ellu kuuluvad ka su laps ja mees!
 
aga 23. november 2007, kl 15.18
mina tahaksin ka last saada. aga minu mehel on veel 5 ülikooli aastat ees
ise lõpetasin alles keskkooli ja käin tööl ja kooli minna plaanin kunagi hiljem... olen ma hull et juba nii vara last tahan??+
 
zy 24. november 2007, kl 23.26
to aga: see on täiesti normaalne, et suhte esimestel aastatel (armunud oleku ajal) naine hirmsasti last tahab. Läheb natuke edasi, siis see soov tõmbab pisut tagasi. Vahel isegi liiga tagasi (minul näiteks :S)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!