Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
naistehaigused ja rasedus
 
loe 23. november 2007, kl 08.17
Aasta tagasi naistearstil käies selgus et mul on PAP test väga korrast ära, emakakaelas olid lõhed ja põletik ja arst ütles, et jumal tänatud, et sa rase pole! See ehmatas mind nii ära! Kas kellegil on olnud ka nii, et kõik pole korras kuid beebi on ikka sündinud? Nüüd vahetasin arsti ja tegin uued analüüsid, aga tahaks enne teada kui uuesti arstile saan!
 
kummipuu 25. november 2007, kl 11.25
Arvan, et su eelmine arst pidas pigem silmas seda, et kui sa oleksid rase olnud, oleks sind palju raskem olnud ravida. Loodetavasti ta ikka ravis sind peale analüüsi vastuste teadasaamist ja tegi pärast uue PAP testi? Kui see oli korras, siis pole ju põhjust muretseda.
Üldiselt on nii, et kui sa regulaarselt kontrollis käid ja põletik õigel ajal välja ravitakse, siis ei tohiks see küll rasestumisel takistuseks olla.
Kas need lõhed võisid äkki olla emakakaela haavandid? Neid peab lihtsalt jälgima ja kui arst vajalikuks peab, siis saadab ta sind kolposkoopiasse.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!