Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
Soov laps saada
 
K 23. november 2007, kl 16.11
Olen mehega koos olnud 4 aastat sellest koos elanud 3,5 aastat. Käisil hetkel 3 kursus ja tööle läksin selle aasta juunist aga nüüd on hirmus soov last saada aga samas ei tea mida teha oodata kuni kool saab läbi ja terve 2008 ilusasti tööl käija, et hea emapalk saada aga samas lapse soov on nii suur ei tea kohe mida teha.
 
nkjl 24. november 2007, kl 08.51
Ega see lapsesoov siis kusagile kao. Käi ikka tööl ja lõpeta kool, pärast oled iseendale tänulik...usu hea emapalk on VÄGA oluline ja kooli pole sugugi nii kerge lapse kõrvalt lõpetada, laps käes siis saad aru miks ;)
 
siilike 24. november 2007, kl 10.08
ma usun, et see oleneb ka inimesest ja taluvuse piirist ja kas sa käid koolis päevases või õhtuses vormis.
minul on kolm last 16,12,6 ning suvel saan neljanda. käsil 3 kursus avatud ülikoolis ja tööl käin kah. olen väga palju tööl, kuid nüüd kui jään koju, siis saan veel diplomitööks ette valmistada ja puhata ning praktikat teha. mul on üsna rahulikud ja iseseisvad lapsed ning väga hoolas mees, kes samuti töö kõrvalt õpib.
kui kasvatasin esimest kahte last oli olukord üsna hull, mähkmeid tuli pesta (eriti esimese lapsega), sest ühekordsed olid kallid ja neid kasutasin ainult õues käimisel. siis polnudki muud teha, kui lapse une ajal pesu nühkida, triikida ja muudkui üks mähkme vahetus, sellega kaasnesid loomulikult märjad linad. ma ei tahaks üldse meenutadagi.kolmanda lapse kasvatasin elu nautides, kuna teha nagu polnudki midagi, sest linad jäid kuivaks ja mähkud prügikasti ning sain sel ajal suuremate lastega tegelda. kui poleks seda pesu nühkimist olnud, siis ei oskaks praegust elu nautida. tahtsin veel mainida,et tita toitu ka polnud saada ning tuli mööda poode rallida ja oma närve rikkuda, et leida rinnapiimaasendajat. jutt sai pikk, aga äkki oli abiks.
 
Margit 24. november 2007, kl 14.53
Kui raha pole tähtis, hakake last tegema. Kui raha on tähtis, käi tööl. Beebi nn. stardipakett on umbes 15 000 - 20 000 ehk asjad mida on vaja enne beebi sündimist osta. Kui nirutada ja kokku hoida ja kasutatud asju tarbida, saab 10 000-ga ka hakkama. Seejärel igakuised kulud (mähkmed, riided, ravimid, beebide treeningud, nt. ujutamine jne.). Kui oled nõus loobuma 1,5 aastaks palga suurusest rahast (emapalka hakkad saama miinimumpalga alusel), siis hakake kohe lapsega katsetama.
 
g 25. november 2007, kl 22.06
KOOL TULEB ENNE ÄRA L6PETADA JA M6ISTUS KOJU TAGASI KUTSUDA! Mis see siis nüüd olgu!
 
Rahu! 30. november 2007, kl 13.51
Oota ikka pints ära, hea rahulik last kasvatada...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!