Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
Kipitab,tulitab peale sexi
 
:( 01. detsember 2007, kl 15.55
millest see kyll olla võiks?
Peale sexi mitte kohe, vaid natukese aja pärast on väga ebameeldiv tunne, hakkab kipitama ja nagu paistetaks,kuid tegelikult siiski ei paisteta....rasestunud pole ka.
Kas võib olla allergia?
Seent ravisime koos mehega, läks ära...mis siis veel võib olla?Libestit kasutame ka...Mees ka kontrollitud põletike suhtes.mitte ei saa aru:(((
 
ära ole kurb 01. detsember 2007, kl 17.57
Äkki libestist? Soovitus: mees nähku vaeva ja tehku kauem eelmängu, kuni sa orgasmi saad, ja alles siis alustage seksiga (ilma libestita). Kui siis järgmisel päeval ei kipita, oli asi libestis.
 
koll 01. detsember 2007, kl 18.53
Ärgu näppigu pipratoosi pissil käies.
 
k 01. detsember 2007, kl 21.19
mul oli ka nii, see tupekuivusest, kuna võtsin pille. kui ära lõpetasin võtmise, enam pole probleeme olnud.
 
smurf 02. detsember 2007, kl 01.25
ja kui mees liiga aktiivselt teeb keelekat, siis võib ka olla. endal kogemus olemas. 2 päeva oli vetsus valus käia. kliitoriga tuleb õrnalt ümber käia.
 
mul ka ja nüüd veel hullem 02. detsember 2007, kl 10.14
Mul oli ka nii! Kui algul kondoomi kasutasime, siis hakkas alpool kõik hullumoodi kipitama ja sügelema, voolus oli ka veidi tükkis! Aga see oli vist kondoomist, sest kui seda ei kasutanud, siis oli kõik ok! Mul pärast hakkas ka punetama ja "paistetama", kui vahekorras olime mehega, aga see läks ise üle (noh igakord ei olnud, aga mõnikord tuli ette ikka)- kasutasin ka beebibille! Nüüd jälle jama - kuu aega pole bille võtnud ning nüüd peale seksi ja tugevaid voolusi on allpool väga hell, kipitama hakkab järgmisel päeval ja punaseks tõmbub (kogu see minu ja mehe kehavedelik, mis sealt välja tuleb, tekitab selle) (eile tuli kehavedelikuga tipa verd (nagu siis kui nina nuuskad ja seal hulgas vere kriimud), kuigi "päevad" alles järgmisel nädalavahetusel -pealegi ei näinud "päevade" moodi välja)! Nüüd kasutan tihedalt kummeliga pesukaitseid ja on jälle parem- ise mõtlen, et äkki hormoonidest, kuna jätsin tabletid ja loodan last saada! Mul pole varem nii olnud, kuigi olen kaitsamata vahekorras olnud! :(
Ootan naistearsti aega, äkki saab targemaks!

Kui keegi teab minu probleemidest midagi , siis võiks ka minu muret kommenteerida! :)

Aitähh neile kes aitavad ja päikes kõigile!
 
OK 02. detsember 2007, kl 11.02
mina ntx olen Durexi kondoomide suhtes allergiline. Ja lõhna ja maitsega kondoome kah ei kannata. aga seen võis ka tagasi tulla:(
 
nn 03. detsember 2007, kl 14.17
mulle ka iga kondoom ei sobinud. sico omad on suht neutraalsed. ostke lateksivabasid.
 
n 03. detsember 2007, kl 14.59
See kipitus ja paistetus ja see, et voolus on tükkis, tuleb sellest, et teil võib olla lateksi vastu allergia. Tean, kellel on ja täpselt samad tunnused. Tuleb kondoomist loobuda ja midagi muud valida või siis, vist on olemas ka mingid erilised kondoomid, mis ei tekida seda allergiat.
 
mul ka ja nüüd veel hullem 03. detsember 2007, kl 18.38
aga mis siis olla võib kui kondoomi ei kasuta ja billide võtmise olen ka lõpetanud ning ikkagi on tupe välisserv valus ja punetab päev pärast seksi ja täiega uputan altpoolt! Samal päeval ei ole midagi häda, alles järgmisel hommikul tunnen! Kas mul võib olla mingi seen või hormoonide mäng, kuna bille ei ole kuuaega võtnud! Samas see läheb järgmiseks või ülejärgmiseks päevaks üle kui kummeli ekstraktiga pesukaitseid kasutan, aga mul pole sellist asja varem kunagi olnud! Ja mul pole varem vajadust olnud neid kasutada!

päikest teile!
 
n 04. detsember 2007, kl 10.27
Võib-olla sul on sees tupeseen. See võib tulla millest iganes. Kui mehel on seen, kui oled antibiootikume söönud. Tavalise seebiga end alt pesnud. Millest iganes. Uuri arsti juures järele, äkki on tegu sellega.
 
appi 11. detsember 2007, kl 21.44
lõpetage see BILLIDE jutt, vastik lugeda, düsgraafikud. Pillid on need asjad.
 
mul ka ja nüüd veel hullem 12. detsember 2007, kl 20.36
To Appi

ILUSTI SAAB KA ÖELDA EKS! POINT ON TÄHTIS.... SAAD ARU KÜLL EKS.

TÄNAN INFO EEST! KUIGI KÜSIMUS EI OODANUD SELLIST VASTUST.
 
ei kipita ega tuita enam 19. detsember 2007, kl 20.37
durexi libesti tekitas minul sellist tunnet. Ostan nüüd apteegist libestit, kuskil 120.- maksab, vana-roosa värvi kirjaga(nimi ei tule meelde...mingi leug...gel vms.)Arst soovitas. Enam sellist jama pole.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!