Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
kas võib olla?
 
njaa 03. detsember 2007, kl 09.33
kas võin olla rase?
ei olnud ov ajal vahekorras, kuid vahekord kaitsmata.
nüüd on sellest ainult nädal möödas.
pea on paks, mitu korda on toit vastu hakanud keset söömist (olen mudiu hea isuga ja sellist asja ei ole olnud), kõhus imelik päevade-eelne tunne.
täna hommikul ikka iiveldas.
 
K 03. detsember 2007, kl 11.28
1. Jah
2. Ei

Kui sa kardad või siis loodad rasedust, siis esineb vahest ka sellist asja nagu "peast rase". Keha mängib sinu alateadvuse dikteerimisel.
PS. Mul oli reedel sama jama - perearst diagnoosis kõhugripi, mis hetkel ringi luusimas...
 
no jah 03. detsember 2007, kl 12.07
ma olen juba pool aastat kaitsmata vahekorras oma mehega ja ka iiveldab ja päevad hilinevad ja veel muud ädad aga rase ei ole...mul jäid ikka üle nädala hiljaks ja arst ütles et tsüklihäire...nii ma siis olen...pole rase ja olen lihtsalt...kui sa ei mõtle rasedusele, siis saab kõik korda...mul endal oli mõtetes ainult tita ja siis ei tahtnud ma pikka aega midagi muud peale shokolaadi süüa...kui hakkasid päevad muutus ka isu...kõik ei ole alati rasedus...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!