Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
Kas võin olla rase?
 
Trix 08. detsember 2007, kl 18.54
Sõin aastaid tablette ja novembris jätsin ära. Viimased päevad olid 6 novembril. Paar nädalat tagasi hakkasin tähele panema, et rinnanibud on valusad ja pidevalt kikkis. Korra ka nädal tagasi kuskil valutas kõht nagu hakkaks päevad aga ei midagi. Kõht ka on vahepeal kudagi imelik,nagu pakitseb. Ei teagi nüüd mida arvata...kas rase või võib kõik need asjad kirjutada selle arvele, et enam ei kasuta tablette...Järgmisel nädalal võibolla võiks ehk juba testi teha kui päevasid pole ikka hakanud. Mida arvate, kas need võivad olla raseduse tundemärgid?
 
n 08. detsember 2007, kl 21.04
jah, võib!!!!!!
 
nn 08. detsember 2007, kl 21.38
mina sain selliste tunnustega teada, millal toimub ov :)
 
see 09. detsember 2007, kl 16.10
ei pruugi tähendada midagi, peale pillide võtmist toimub kehas palju muutusi, see sellest tingitud. Nii ruttu ikka raseduse tundemärke ei tohiks olla.
 
mul ka :) 10. detsember 2007, kl 18.28
mul on ka nii! Mens oleks pidanud hakkama 8.12 aga siiani ei ole midagi! Ei tunnegi et mens peaks hakkama 1,5 nädalat tagasi oli jubedalt gaasid nagu enne päevi, aga eelmisel nädalal ei olnud enam midagi! Nüüd siis ootan ja vaatan, et mis nüüd saab! Nibud nii valusad, et ei saa ükskõikselt rinnahoidjatki või topi selga panna ja mehel ei luba nibusd katsuda! Rinnal endal pole midagi viga aga et just nibud.... 8,5 aastat mens olnud ja sellist asja pole veel olnud, et rindadega selline mure (ei enne mensi, ei OV-i ajal).Aga kes teab äkki on sellest et beebipillid nüüd võtmata sel tsüklil on! Kui nädalavahetuseks pole mens hakanud siis teen testi!
 
mul ka :) 15. detsember 2007, kl 07.57
Minul oli test igatahes negatiivne.... nii lootsin kasvõi õrna-õrna triibukest sinna punase kõrvale! Aga ei tulnud, võibolla poleks pidanud seda testi 4 minutit vahtima, et kuidas see triip sinna tekib- seepärast ei tekkinudki! Aga et teil vedamist rohkem oleks!
 
mul ka :) 15. detsember 2007, kl 08.00
unustasin.... nibude valu on tänaseks üle läinud! vähemalt seegi hea!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!