Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
Punetised jt viirused
 
Panicgirl 10. detsember 2007, kl 12.29
Tervist,
kas olete ennast enne rasestumist selliste viiruste vastu, mis võiksid lapsele ohtlikud olla, vaktsineerinud?
Kas olete arstiga sel teemal konsulteerinud?

Tänud vastajatele!
 
Panic girl 10. detsember 2007, kl 21.40
Tundub, et täiesti mööda teema, mitte keegi ei võta päeva jooksul vedu...
Ise mõtlesin kindlasti vaktsineerida, kuni arst arvas, et pole mõtet, tahaks ka teiste arvamusi kuulda...
 
kata 11. detsember 2007, kl 11.04
Kui sa ei ole punetisi põdenud, siis haigestumine rasedana on ikka üliohtlik. Kindlasti tasuks enne rasestumist selle vastu vaktsineerida. Veel on mõtet ennast vaktsineerida teetanuse ja puugihaiguste vastu.
Gripivaktsiin tundub üsna mõttetu, kuna iial ei tea, mis tüvega gripiviirus sellel aastal levib. Seda kaaluksin vast ainult juhul, kui ma töötaksin sellisel kohal, kus potensiaalsete pisikulevitajatega on kokkupuude väga suur.
Ise ei vaktsineerinud millegi vastu, kuna punetised põetud ja teema õigel hetkel üldse pähe ei tulnud.
 
merka 11. detsember 2007, kl 11.31
enamik naisi ei pea oma rasestumist väga täpselt planeerima. Tavaliselt tuleb rasestumine üllatusena, olgu siis meeldiva või mitte meeldiva üllatusena. Vaktsineerima seetõttu spetsiaalselt selle pärast paljud ei lähe. Mina samamoodi:) ennem on tehtud hepatiidivaktsiinid ja nii on jäänudki. Eks neid igasugu viirusi liigub nagunii kogu aeg ringi. Ja lõpuni kaitsta ei saa ennast nagunii millegi eest.Looduslik valik on ikka inimeste sehkendustest üle. Ja hea ongi.
 
Panicgirl 12. detsember 2007, kl 16.32
To merka,
On jah nii, et enamikul tuleb laps upsti!
Mul on lihtsalt sedasi läinud, olen oma kaasaga üsna ettevaatlik olnud ja pole upsti juhtunud. Seetõttu on tekkinud selline haruldane võimalus kallimaga enne kõneleda, arutada, mis ja kuidas ning ka natuke oma tervisele mõelda. Naistearstil käia jne.
 
meedik 12. detsember 2007, kl 22.57
Mina olen viimase aasta jooksul vaktsineerinud hepatiitide (A+B), gripi, HPV, difteeria-teetanus-läkaköha ja leetrid-mumps-punetiste vastu. Lapsi veel ei plaani aga mine sa tea :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!