Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
Tahaks aga ei taha ka
 
KATU 28. detsember 2007, kl 15.44
Esimene ja siiani ainus laps saab kohe 11 .Tunnen et oleks vahva ja ilmselt ka viimane aeg proovida (praeguse mehega koos 6 aastat ,aasta sellest abielus-omavahel lapsi ei ole küll aga eelnevast kooselust mõlemal 2+1) Aga vot mingi asi minu sees ei ole valmis - milles asi ?!? (Esimene kooselu oli väga keeruline -ma ei tea kas äkki mingi turvatunde puudumine või mis....)Kas on keegi samas olukorras olnud. Praegu vanust 30. Materiaalse poole pealt ei ole ka nagu põhjust edasi lükata ,samuti mees iga päevaga aina rohkem teemaalgatajaks....
 
Mia 28. detsember 2007, kl 15.55
sama siin. Enda seisukohalt tahaks ammu last. Aga kui hakkan reaalselt mõtlema, siis nagu kardaks midagi.
Mu mehel ka eelmise naisega laps, sellega niigi suur jama ja tükk tegemist. Pigem kardan et jään üksi kodo istuma ja last kasvatama, mees rabab ennast segi.
 
pizike 29. detsember 2007, kl 21.30
mul on endalgi hetkel selline tunne et tahaks last aga ei jugel valjusti soovida kuna kool on veel pooleli.tahtmine on suur ja see tahtmine on juba mitu head kuud.arvan,et mu kutt oleks ka selle poolt et last saada.aga me ei ole sellest veel rääkinud,väike kartus on sellest temaga rääkida.
 
fakt 31. detsember 2007, kl 19.04
kui sa ei suuda last üksi kasvatada, siis ära teda ka tee
 
Piilu 02. jaanuar 2008, kl 22.00
Endal ka olnus esimese lapsega hästi rasked ajad, elanud aastaid üksikemana jne. Nüüd abielus toreda mehega,tema tahab väga last, aga mina ei ole nii kindel..Mingi sisemine hirm on seda otsust vastu võtta..Kuigi rasestumisvastaseid vahendeid ei kasuta pea 2a., käisime ka spets.arstide juures uurimas ja testimas, et äkki me ei saagi lapsi, aga seal oli kõik kõige paremas korras. Öeldi ka, et nad võivad meid "aidata", siis kindel, aga kardan seda otsust, kui juba siis loomulikul teel.., vanust ka juba 36kanti..
 
krit 03. jaanuar 2008, kl 03.17
Kui 36 kanti, siis ära siin mõtle enam midagi. Ma olin 37, kui oma kolmanda lapse sain. Suurematega tal vanusevahet 13 ja 5 aastat. Praeguseks on noorimgi gümnaasiumis juba ja ma võin küll puhtast südamest kinnitada, et otsus saada kolmas laps on üks arukamaid, mis ma oma elus teinud olen. Selge rõõm!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!