Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
lapsendaks...
 
Virginia 31. detsember 2007, kl 19.03
Lugesin siis ühe lastekodus töötaja kommentaari, et lastekodudes on pea kõik lapsed kas vaimse või füüsilise puudega. Kas on see tõesti nii? Mismoodi siis üldse leida normaalsete vaimsete ja füüsiliste võimetega laps endale lastekodust?
 
tean 01. jaanuar 2008, kl 17.21
Pead hästi maksma vastavatele ametnikele, siis otsivad sulle.
 
ära usu kõike 01. jaanuar 2008, kl 19.24
lastekodudes on ka väga palju väga armsaid, tublisi ja täiesti normaalseid lapsi. see lastekodu töötaja, töötab kindlasti lastekodus, kus lapsed vajavad erilist tähelepanu. ehk siis erivajadustega laste lastekodus.
 
mellu 02. jaanuar 2008, kl 14.31
Tõesti? Kust tuleb see arvamine, et lastekodu lastel midgi viga on???
Uuri lastekodust:) Sealsed inimesed teavad ikka kõige paremini igat last. Muidugi on seal täitsa vahvaid lapsi, kuid lapsendamine pole nii lihtne, et lähed ja valid ja võtad kaasa. Kuid palju edu! Väga väärt mõte oleks kellelgi kodu pakkuda:)
 
alati 02. jaanuar 2008, kl 18.08
Pead maksma, aga enne uuri mitmest allkiast, muidu määritakse midagi soovivastast pähe!

Samas, edu!
 
provintsi tüdruk 03. jaanuar 2008, kl 18.28
Ei ole asi nii hull:) Pigem on lastekodudes palju lapsi, kelle vanematest ei ole vanemlikke õiguseid ära võetud - seega neid lapsendada ei saa. Rohkem tahetakse pisikesi titasid ja neile on lausa järjekorrad (kui nii võib öelda).
Puuetega lastele on eraldi lastekodud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!