Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
unenäod
 
julka 21. jaanuar 2008, kl 13.35
kas keegi oskab seletada mida tähendab raseduse unes nägemine.Ma nägin unes et mul oli kolm katkemist, iga kord kui rasestusin , siis jäin lapsest ilma. Kuna mul on ka katkemine olnud kunagi ja elasin seda raskel yle, siis kardan et see võib jälle juhtuda.
Olen näinud ennegi rasedust unes kuid ma pole kunagi selle tähendust teada saanud. Kui aga olen päevade algust unes näinud siis on mul ka kohe päevad hakanud
 
kata 21. jaanuar 2008, kl 13.38
Minu vanaema unenägude seletajast:
rase - rõõmsaid sõnumeid
ise rase olema - tervist ja rahulikku meelt

Minu unenägude seletajast:
näed unes seda, millest teadlikult või alateadlikult mõtled, mida ootad, kardad vms.
 
muah 21. jaanuar 2008, kl 21.10
mina nägin ka rasedust unes...täpsemini (tegin suitsu ja sõber ütlest et mida sa teed sa oled ju rase..ja hakkasin temaga vaidlema et ma ei ole see mingi kuulujutt)
 
... 23. jaanuar 2008, kl 09.29
alateadvuse soov.
 
mannu 23. jaanuar 2008, kl 10.11
mingis vanas unenägude raamatus oli kirjas et kui näiteks püüad unes kala kinni siis see tähendab rasedust.mul oli ka nii, ma püüdsin unes angerja kinni ja näitasin mehele et nii tuleb kala püüda!:D
 
aurum 18. november 2015, kl 22.58
Huvitav, kas see on tõsi? Hetkel teema, et võibolla rase, oleks tore, aga ei julge loota ja kontrollida, kuna arvan, et ju siiski pole. Seega palusin naljaga unes märki selle kohta. Ei pidanud küll märgiks, aga unenägu oli selline, et istusin madalas soojas vees ja püüdsin paljaste kätega kinni kuldkollase kala. Kalu oli unes veel, aga just see eriline kala jäi meelde. Kuna tunnen huvi unenägude seletuste kohta, siis googeldasin neid tähendusi ja veidral kombel räägivad paljud, et tähendab rasedust (samas ka raha jne). Eks saab siis näha, kas on tõsi või mitte ;)))
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!