Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
kontrast uuring
 
mina 01. veebruar 2008, kl 07.04
kes on hiljuti käinud ja kas oli valus?
 
Pompsi 01. veebruar 2008, kl 08.44
Mina käisin ülemöödunud suvel ja ma pean tunnistama, et see oli üks kohutavamaid läbielamisi. Valus oli ja tunne oli selline, et ma vist lendan kohe tükkideks. Tehti küll süst, mis tekitas justkui purjus tunde (käies tuikusid ja pilt sõitis ees), see pidi kogu asja leevendama, aga ma ei tea...

Soovitan soojalt - kui saad, organiseeri asi nii, et sa sel päeval pärast enam tööle minema ei pea. Mina näiteks olin täiesti võimetu midagi tegema. Roomasin kuidagi koju, pugesin kohe voodisse, nutsin ennast magama (sest jube kehv oli olla) ja magasin kogu ülejäänud päeva.

Ma ei taha sind hirmutada. Eks inimeste valulävi on ju erinev. Kindlasti on neid naisi, kelle jaoks on see tühiasi.
 
naine 01. veebruar 2008, kl 10.49
Mul oli sügisel ja samuti ei sooviks enam kunagi midagi sellist.Süsti mulle ei pandud,väga piinav(on just õige sõna,kuna ise ei saanud midagi teha,lama ja kannata hambad risti) valu.Kuna esimene kord läks midagi valesti (õeldi-läks katki????)siis pidin seda valu taluma ka teist korda.Ega muu valus olegi, ainult see kateetri panek.Pärast tõmbasin kodus kerra end ja ei tahtnud kedagi näha.Anna andeks mulle,sulle soovin kõike paremat.
 
? 01. veebruar 2008, kl 12.27
mis on kontrastuuring ja mille jaoks seda tehakse?
 
mina 01. veebruar 2008, kl 15.40
aitäh et vastasite, uh, ma juba enne aimasin et see valus on aga nüüd jube tunne et ei tahagi minna.ma veel mõtlen seda asja, kuna õhtul vaja tööle minna:(
 
tiiu 03. veebruar 2008, kl 12.57
mul oli kontrastuuring sept. 2007 mustamäe polikas.Ütleks et veidi ebameeldiv, mitte jube valus.Peale uuringut magasin ühes palatis ja siis koju. Personal oli meeldiv, sõbralik, mina olen rahul.
Sa keskendu eesmärgile, milleks sada uuringut sulle vaja on? Mina sain teada, et munajuhad kinni, olin 3 aastat triipe püüdnid, hetkel käsil IVF. Kui sa saad vastused oma muredele ja edasi liikuda ei ole kontrastuuring midagi hirmsat. Võib- olla sarnane spiraali asetamisega. Ära karda!
 
ds 09. veebruar 2008, kl 03.50
http://microusa2usa.bravehost.com/est1animals.html
 
kylli 12. märts 2008, kl 21.01
mina käisin nov 2007 samuti Mustamäel, ei midagi hullu ja leid oli munajuhad otstest sulgunud. Arst arvas, et seda viga saab LAPil korrigeerida(tegelikult ei saa ummistunud munajuhasid kusagil korrigeerida). Käisin nüüd LAPil ka ära ja kõik on kõige paremas korras. Seega kontrastaine uuringu tulemus tugineb röntkenpildil ja ei ole päris adekvaatne, kuna kontrastaine võib juhadest kõhuõõne mõnda soppi ka nii voolata, et teda seal enam näha röntknpildile ei jää.
 
;) 03. aprill 2008, kl 21.47
sai täna käidud,ei olnud midagi hullu,kateetri panekut ei tundnud üldse,ainult siis kui kontrastainet lasti,oli selline päevade valu ja ei muud midagi.nii et seda protseduuri pole küll mõtet karta:)
 
Päikseke 21. juuli 2014, kl 17.00
Mina käisin täna Viljandi-Haiglas kontrast uuringul. Kartsin natukene, kuna lugesin erinevatest foorumitest õudus jutte, et see pidi väga valus olema. Naised ärge kartke! See ei ole valus. Ma isegi ei tundnud kateetri panekut. Kontrastaine voolamist oli tunda, aga see ei olnud valus, kuna mul on parem poolne munajuha korras, aga vasak, kust kontrast aine läbi ei läinud andis natukene valu tunda. Arsti kohe peatas kontrastaine lisamise ja vaiutas alakõhule, et see pinge ja vedelik välja voolaks ja valu läks üle. Soovitan soojalt Dr. Ena Volmerit. Väga kaasaelav ja hea arst. Teeb olemise mugavaks.
Soovitan peale uuringut tööle mitte minna. See on väsitav. Olen nüüd kodus ja pukhan.
 
Sunshine 22. oktoober 2014, kl 12.33
Sain minagi käidud reedel sellel uuringul. Ka kartsin hirmsasti (eriti kateetri panekut). Aga ei ole see protseduur ise üldse hull, kateetri panekut ei tundnudki. Natuke oli valus kui ainet süstiti aga kohe kui hakkas valus arst lõpetas. Ainuke hull asi mis oli, oli see, et mul hakkas vist kontrasaine peale allergia (iiveldus, vererõhu langus, külmhigi), vähemasti hiljem lugesin välja, et need võivad olla allergia tunnused ainele. Eks see väga individuaalne. Aga kõik on üle elatav. Mina tööle tagasi ei läinud ja õhtul oli kõik juba OK :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!