Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
Laparoskoopia
 
Sipsik 20. november 2008, kl 18.07
Minnakse mu kõhtu kõpitsema ja vaatama, kas liiteid vms on (endo diagnoos). Kas kellegil on kogemust - kas opi käigus annab kuidagi rasestumiseks vajalikke tingimusi parandada? On kellelegi õnnestunud peale seda sipsti rasedaks jääda? Kui kaua sellest toibumine aega võtab?
 
läbiteinu 20. november 2008, kl 23.48
Sama diagnoos, öeldi, et 4 kuu jooksul 25 protsenti naistest viljastub. Minul pole õnnestunud. endometrioos on üsna tõsine diagnoos. Laparoskoopia abil määratakse endo aste. Opist toibub paari-kolme päevaga. Tasub võtta töölt vabaks, esialgu võib olla üsna kehv. Ei valuta kõht ega haavad, aga sellest gaasist mis opi käigus kõhtu lastakse võivad õlad ikka üsna tugevalt valutada.
 
hmm 21. november 2008, kl 09.47
mul tehti ka, siiani pole veel rasedaks jäänud 8 kuud juba... aga ikka loodan... hmm nüüd ma siis tean ka miks õled nii jubedalt ja imelikult valutasid.. keegi ei öelnud et see sellest gaasist on... ikka päris palju mõtlesin ja üritasin aru saada kuidas õlad saavad sellest opist valutama hakata...
 
mann 21. november 2008, kl 13.05
Tere.minul oli sama probleem,et ei jäänud rasedaks.tehti opp.peale seda olin kolm nädalat raskesti haige.arst juba arvas, et on vaja teha uus opp.saatis isegi mind viljatus ravile.kuid sinna ma ei jõudnud,sest jäin ennem rasedaks.ja sellest kõigest on juba mõõdas neli aastat.
 
kaksikute emme 21. november 2008, kl 16.45
tehti laporoskoopia (oli ka liiteid täis) ja opi teinud arst ütles, et proovige 2 kuud peale oppi rasestuda ja kui ei jää, siis tuleb ivf. viisin opi järgsed paberid oma arstile ja tema lause oli selline: "peale laporoskoopiat ei saa enam loomulikul teel rasestuda" see pool aastat, mis opist mööda läks, selle ajaga ma ka ei rasestunud. tehti ivf, mis kestis kokku maksimum kuu ja nüüd on mul kodus kaks imetoredat 5kuust tütart.
 
Minul õnnestus 22. november 2008, kl 15.34
Mina jäin esimesel tsüklil peale LAPi rasedaks:))) Diagnoosiks oli ka endo.
Soovin edu!!!
 
Sipsik 22. november 2008, kl 16.44
Aitäh vastajatele, lootus jääb ;)
 
annely 28. november 2008, kl 19.26
tere minul kahh laparoskoopia tehtud juba 9kuud tagasi aga ei midagi...loodan ikka rasestuda...
 
oot... 02. detsember 2008, kl 10.06
Mis tähendab, et peale LAP-i ei saa enam loomulikul teel rasestuda? miks?

Omal proovimise stasshi pea 5-6 aastat
nüüd aasta lõpus on LAP
 
anna 04. detsember 2008, kl 11.42
käisin ka just eelmine nädal sellel opil väga raske op oli kuna munasarjad ja munajuhad olid tugevas liidetes,aga see selleks....loodan et ka ikka kunagi jään...aga minule kirjutas arst lisaks välja veel duphastoni tabletid mis pidid väga tõhusad olema et rasedaks jääda,neid peab peale päevi võtma kindaltel päevadel nii nagu arst on määranud,võid lasta endale need välja kirjutada võibolla aitab kaasa....
 
oot... 11. detsember 2008, kl 13.18
to anna:

Kuidas muidu tunne juba? kui kaua päris "rivist väljas" olid?

Duphastoni võtsin kunagi aga siis polnud sellestki tulemust...
 
meril 18. detsember 2008, kl 21.57
mul pole aasta õnnestunud rasestuda ja kevadel ootab samuti lõikus,kui vahepeal imet ei juhtu :)
 
päiksekke... 08. september 2014, kl 10.02
Käisin opil 5.9. 3 esimest päeva oli suht valulik, kõndimine raske, kuid iga päevaga läheb aina paremaks, see lohutab. mul eemaldati endometrioosi kõhu kelmest ja soolest ja põie seinast. vasem munajuha kinni, lahti ei saadud, ootan rasedaks jäämist peale lõikust, saab näha..
sulle soovitan et karta ei ole midagi, me naised saame ikka hakkama ja paranemine on kiire... kui sellest on abi siis mine aga julgelt.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!