Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
konisatsioon
 
mina 05. detsember 2008, kl 12.23
Sooviks siis infot kõigilt, kes selle üle elama pidanud on...
Kaua opp kestis? Kas olid valud pärast? Millal jälle normaalset elu elada saite? Kas olete rasestunud ja ise sünnitanud peale seda jne jne jne. Mind huvitab kõik mis kellelgi öelda on selle asja kohta. Ma olen lugenud palju selle kohta ja tean mis see tähendab aga tahaks isiklikke arvamusi. Just laste saamine peale konisatsiooni...
Aitäh vastuste eest:)
 
xxx 06. detsember 2008, kl 15.33
Ära muretse see pole sugugi hull protseduur.sexist tuleb küll mõneks ajaks loobuda aga elad selle ka üle.
 
liisu 07. detsember 2008, kl 13.53
protseduur iseenesest pole midagi hullu, ehkki see ettevalmistav osa pole just meeldiv. aga enne anti ka mingit rahustavat/lõõgastavat tabletti, millest oli abi küll :) sain aru, et seda tehakse nii või teisiti, olenemata sellest, kui ärevil sa oled.
ärkamine oli lihtne, enesetunne hea ja mõne tunni pärast eemaldati tampoon ja lubati koju. olemine muidugi pisut jõuetu ja nutune, aga see vist loomulik. arst seletas põhjalikult, mida ja kui suures ulatuses ta tegi ja kuidas kõik oli palju kenam, kui ta arvas, nii et see oli igati julgustav ja toetav. tööle läksin vist mõne päeva pärast, aga oleks võinud ka varem minna. määrivat voolust oli vist 2-3 nädalat, seni ei seksinud ka. aga pärast toimis kõik suurepäraselt - rasedaks jäin ca kuu pärast op-i, raseduse ajal emakakaela puudulikkust ega muid konisatsioonist tulenevaid probleeme ei esinenud. sünnitus lõppes küll erakorralise keisriga, kuna emakakael ei avanenud lõpuni, aga siin ka muud võimalikud põhjused, nii et seost ei pruugi olla. nüüd laps pea 3-ne ja viimased 2,5 a PAP-test korras olnud, nii et arst loeb probleemi lahendatuks :)
 
mina 08. detsember 2008, kl 10.59
to liisu:
kuidas sa nii vara juba rasedaks jäid? olen siin uurinud, et 2-3 kuud ei soovitata seksida ja rasestumine keelatud enne uute analüüside tegemist. kas sul võeti analüüsid juba nii vara peale oppi siis? ja kas peale oppi tehakse pap-test või uuesti see koetükk jne?
 
Kelly 09. detsember 2008, kl 09.03
Ei ole hullu see opp midagi, hull on just see emotsionaalne seisund, mitte füüsiline. Endale tehti kevadel, võtsin 3 vaba päeva, et kodus taastuda, veritses u 2 nädalat ja seksist hoidusin 1 kuu. Peale seda oppi tegin HPV vaktsiini ka ära
(6 kuu jooksul) ja peale seda anti roheline tuli lapse tegemiseks, kahjuks siiani pole veel õnnestunud :(
 
mina 10. detsember 2008, kl 09.20
to kelly:
Vana sa oled kui küsida tohib? Tean et vaktsineeritakse vist suht noori, alates puberteedist kuni 24-25 või nii? Sa said viirusest lahti ja siis arst soovitas vaktsineerida?
 
liisu 17. detsember 2008, kl 12.13
seksist hoidusin seni, kuni määrivat voolust esines. rasedaks jäämisega soovis kiirustada arst, kuna tema arvas, et siis ei saa raseduse jooksul midagi väga hullu juhtuda - aeg selleks lihtsalt liiga lühike. opereeritud koetüki histoloogiline vastus tuli ca 2 nädalaga, selle ootasin ikka enne ära ja kuna kõik oli nii hästi, kui olla sai, jäingi kohe rasedaks :) tagantjärele mõeldes oleks võinud muidugi pisut oodata ja ennast emotsionaalses plaanis turgutada, sest kogu see üritus oli tegelikult ju kurnav ja väsitav, nii et ega ma raseduse algul just liiga rahulik ja rõõmus ja muretu polnud. aga lõpp hea, kõik hea :)
 
n29 18. jaanuar 2017, kl 14.19
Minul oli CIN III ja hpv 16
Oppi kartsin ka väga, aga polnud midgai hullu, vaid ebameeldiv veidi. Läks kiiresti ja paranemine oli valutu.
Nüüd uuesti kontrollis käidud, muutunud rakke pole ja hpv viirus ka kadunud :)
Minu arst ütles, et rasedust ei sega, nii suurt osa siiski ei eemaldata ja tema kogemuste põhjal pole ka rasedaks jäämisega probleeme kellelgi olnud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!