Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
mis kuus tahaksite, et laps sünniks?
 
kuidas teie 25. oktoober 2009, kl 14.20
Sedavõrd täpselt planeerida pole muidugi võimalik, aga ideaalis, millal tahaksite sünnitada ja miks? Arvesse võttes kõige mugavamat raseduse kulgu ja lapse esimesi elukuid.
Kui saaks ideaalselt planeerida, siis millal sünnitaksite?
 
Mina 25. oktoober 2009, kl 14.21
Aprill, mai, juuni.
 
tess 25. oktoober 2009, kl 14.28
Kui veelkord rasestun siis planeerin ka kevadesse. Aprill, mai. Esimene tuli täiesti ootamatult ja sügisesse okt algus. Suvel on ikka jube rase olla. vähemalt minul oli.
 
Lada 25. oktoober 2009, kl 15.00
Uuringute järgi sünnivad kõige tervemad ja tugevamad lapsed sügisel, sest suvi läbi on ema saanud palju head toitu (värsket=vitamiinid) süüa ja palju päikest. Ise ei hakkaks aga iialgi nii planeerima, et "vot mina pean nüüd kohe rasedaks jääma, sest mina tahan, et mu laps sünnib vou just siis". Mõttetu stressi tekitamine.
 
Arvaja 25. oktoober 2009, kl 15.04
Minu laps sündis aprillis, esimene. Teine laps aga jaanuaris, ei ütleks küll, et esimene oleks nõrgema tervisega kui teine...
Ja väikese rasedusega pole suvel üldse raske õnneks olla, talvel palju hullem.
 
n 25. oktoober 2009, kl 16.52
Ilmastiku mõttes oleks meeldivaimad mai, juuni, juuni, august.
Kui parima peaks valima, siis mai või juuni (õues juba soe, aga samas suvi veel ees).
Aga kui "kasulikkuse" peale mõelda siis tahaks sünnitada jaanipäeva paiku, siis hakkab mehel alati puhkus ja saab mulle kuu aega beebi kasvatuses abiks olla:)
 
unistaja 25. oktoober 2009, kl 16.53
Minuarust suure kõhuga samuti talvel hullem kui suvel. Suvel ei ole kukkumise ohtu ja ei pea ennast paksult riidesse pakkima, mis teeks oleku veel kohmakamaks lisaks kõhule. Talvel paki paksult riidesse ja lisaks libe, mis võib rasedusele ohtlikuks saada.
 
Piuks 27. oktoober 2009, kl 14.06
Mina oleks tahtnud et sünniks septembris ja veel 18. sest 2 eelmist last on: vanem 20.nov ja praegu noorem 19.okt aga jääb ära september sest tuleb mais. Aga vahet pole millal loodame et soe suvi tuleb järgmine aasta.
 
katu 27. oktoober 2009, kl 16.31
mulle meeldiks MAI-juuni. ja ainult selleks, et mul vähe tuttavaid, kes siis sündinud. oleks ka rohkem võimalusi sünnipäeva pidamiseks.
 
skorpion 27. oktoober 2009, kl 16.50
Minul aga mingi paha mõte. Keegi kunagi rääkis, et kui laps sünnib skorpioni tähtkujus, siis peres keegi sureb. Kui aga peres sureb skorpion, siis sünnib sinna perre kohe laps. Kas kellelgi on see ka paika pidanud? Meie peres ongi see nii 2 korda olnud (pere= laiemas mõistes pere ehk lähisugulased). Seega on mingi kole hirm planeerida last skorpioni tähtkuju juurde või lähedusse.
 
Vaadake... 27. oktoober 2009, kl 16.56
...kui kavatsete panna lapse lasteaeda siis kõige parem kui ta sünniks vahemikus novembri algusest jaanuari lõpuni. Siis on lasteaiakoha saamine tunduvalt suurema tõenäosusega kui lapse sünnil juulist septembri lõpuni... Lihtsalt lasteaedade rühmade arvestus käib oktoobrist oktoobrini.
Kui mõelda aga suure koorma kandmisele siis meelsamini ma kannaks seda näiteks (no viimased 3 kuud, eks) kuni aprilli lõpuni. Suvel rase olla oli ikka tõeline piin. Talvel seevastu kartsin jälle kogu aeg kukkuda :P
 
Piuks 27. oktoober 2009, kl 18.12
skorpionile
lollus see mis kirjutasid minu vanem poeg on selles tähtkujus ja keegi ei surnud kui sündis ei enne seda ega pärast :D
 
mib 29. oktoober 2009, kl 15.20
skorpionile ja piuksule:
meie peres pidas paika- suri skorpionist vanaisa kui mina, skorpion, olin kohe sündimas. Ema on rääkinud, et tema teadis seda legendi juba 70-datel ja kui mind ootas, siis kartis, et saab tõeks. Kummalisel kombel saigi.
 
Katrin 29. oktoober 2009, kl 21.00
Mulle meeldiks kui laps sünniks jaanuaris, aprillis või oktoobris. Miks, ma ei tea. Lihtsalt nendest on minu lemmik kuud kujunenud. Samuti arvan, et alati ei pea nö targemaid kuulama, tahaks ise kogeda raseduse häid ja halbu külgi erinevatel aastaaegadel.
 
Ingle 30. oktoober 2009, kl 07.53
Kui nii mõelda, siis mina pole kunagi kaksikute tähemärgiga läbi saanud, nii et võib-olla ei planeeriks sündi juunisse. Aga eks laps tuleb ikka siis kui ise tahab :P
 
to skorpion 31. oktoober 2009, kl 19.30
Mu ema on ka rääkinud seda skorpionite juttu ja teab isiklikult inimest, kellel paika pidas asi. Aga kas see käib ainult peresiseselt, st lähisugulaste vahel ja kaigemad sugulased ei loe?
Meie peres skorpioneid ei ole...
 
jah 02. november 2009, kl 00.43
sündiv skorpion võtab hinge, olen seda näinud 2 korda.
 
veidi praktilist poolt 02. november 2009, kl 18.58
Kevadel sündinud titaga on koos hea suvele vastu minna, ideaalne oleks vist juuni algus.Hiljem on lapsel kogu elu hea soojal ajal sünnipäeva pidada, loodus ju kutsub ning lilli palju.
Kooli jaoks kipub ta veidi teistest noorem olema, eriti kui võrrelda oktoobris sündinud tütarlapsega - kolmveerand aastat maas nagu.
Praeguse lasteaiakoha saamisega on nii, et mida varem seda parem.Augustis ning septembris sündinud laps jääb ikka järjekorra lõppu kindlasti, sest vanusegrupi kokkupanemine algab 1. oktoobrist.
Tegelikult on muidugi igal aastaajal omad plussid.Ise ei tahaks olla sündinud naistepäeval, emadepäeval,jaanipäeval, jõuludel ning uusaastal.Õnneks ei ole ka. Tähtkujud on ebausuteema.Isa valik loeb siin 300 % rohkem, sest geenid on ühed vägevad asjad! Kuid optimist leiab kindlasti ka nendes päevades sünnipäevana midagi head.
 
hilinenult skorpionile 18. november 2009, kl 23.45
Tere! Olen ise skorpion ja tean, et minu skorpionist vanaisa suri ka ootamatult samal aastal, kui sündisin. Veider, aga tõsi. Samas vast nii ei saa planeerida või karta... ju siis juhtub see, mis juhtuma peab ;) Millegipärast tahan ka uskuda, et lapsed sünnivad just siis kui vaja ja ema/isa planeerimine seal nii väga ei aita.
 
anni 19. november 2009, kl 11.13
Mul jälle oli vanaema skorpion ja suri ka enne minu sündi. Ja mina olen tegelikult enneaegne, st. plaanipäraselt oleksin pidanud sündima kuu aega hiljem, detsembris.
 
manni 19. november 2009, kl 16.29
Minul identne lugu anniga, sündisin ka enneaegselt skorpionina ja vanaema, alles 53 aastane, suri kuu enne minu sündi
 
Kevad 19. november 2009, kl 18.32
Mul on laps sündinud mais ja minu meelst ideaalne aeg oli:) Nii ilus kevadine aeg juba, saab hea tahtmise korral juba õues väikese välilaua katta. Ja mulle meeldis veel see, et päev enne sünnitust käisin ühel üritusel ning kui hiljem vankriga ringi kõndima hakkasin, siis keegi ei saanud aru, et kust see nüüd tuli:D Lihtsalt kevadise jope alt ei olnud ka päev enne sünnitustki veel kõhtu näha. ma ei ole nagunii seda tüüpi inimene, et käiks ja eputaks kõht õieli ees:P
 
Ly 23. november 2009, kl 15.33
Olen kolme skorpioni ema ,kõik lapsed sündinud novembris,kuid meie ringkonnas ei ole keegi surnud.Kuid planeerimisest võin öelda ,et eelnevad kolm ei olnud planeeritud -"tulid siis kui tulid",kuid nüüd 9 aastat hiljem otsustasin ,et võik olla üks suvine sünnipäevalaps,kuid kahjuks läks teisiti. Rasedus katkes 10-ndal nädalal.Teda sain sellest esimesel ultraheliuuringul kui kutsuti arst kes teatas ,et sinu sees ei ole enam "elavat hinge "ja kogemus oli hirus.
 
suss 23. november 2009, kl 22.33
laps sündigu kaljukitse horoskoopi, olgugi, et kerge ei saa neil olema (n_n)
 
n39(skorpion) 02. detsember 2009, kl 11.49
Mina planeerisin oma last maisse, et siis suvel hea laps õue magama panna ja lappe-pükse kuivatada (pamperseid veel eriti ei kasutatud), aga sündis juuni algul. Terve suve oli hea rahulik - laps magas õues, mina sain muid asju toimetada.

aga jah, enne minu sündi suri ka mu vanaisa, nii et ..
 
muhv 02. detsember 2009, kl 17.06
ikka kevadel. ideaalsed oleks kaksikute tähtkujus sündinud lapsukesed.
 
m 31. oktoober 2014, kl 20.52
Minu laps skorpion, 5 päeva pärast lapse sündi suri ema pikaajalisse haigusesse- vähki.
 
skorpioni ema 03. november 2014, kl 12.17
Mehe vanaema suri 7 kuud enne meie skorpioni sündi. Seega peab meiegi juures paika.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!