Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
Rasedustestid ei näita, aga...
 
Heidi 21. aprill 2010, kl 12.40
Arvatavasti on selliseid teemasid juba palju, ent siiski.

Kaks nädalat tagasi sai oldud vahekorras. Sellest saati on tunne, et miski on "toimumas". Rinnad suuremad ja ribides ja alakõhus on terve nädala olnud "puhitus" nagu enne päevi. Samas väsinud ei ole, iiveldama ei aja... Rasedusteste olen teinud 3, kõik negatiivsed. Viimase tegin täna. Siis sai villand ja läksin tegin veretesti.

Päevad on jäänud hiljaks, kuid sellele ei saa loota - ongi mul ebaregulaarne tsükkel...

Kas teil on juhtunud, et rasedustest ei näita pärast kaht nädalat, ehkki olete olnud lapseootel? Kui tõenäoline see on? Ja kui veretest mõõdab samuti HCG-d, siis mille poolest see erineb? Tean, et peaks igal juhul palju-palju täpsem olema; kuid kui rasedustestid ei näita, kas vere oma näitab siis pärast kaht nädalat kindlasti? Ja kuivõrd kindel see on, kui hommikul sai siiski söödud ja kohvi joodud (veretestile üldiselt soovitatakse minna tühja kõhuga)?
 
Rahu 21. aprill 2010, kl 13.03
Võib olla ka tsüklihäire, mai tea, äkki see link rahustab/seletab
http://www.meelespea.net/teave/opetus/137/kas_ma_olen_rase.php
 
Heidi 21. aprill 2010, kl 13.31
Ega ei rahusta-seleta küll :) Olen selliseid päris palju uurinud, ja see konkreetne on üsna primitiivne... Ehkki tänud abi pakkumast!!! Tahaksin lihtsalt teada teiste kogemusi. Just nimelt kogemusi, et kas on niimoodi olnud...
 
irw 21. aprill 2010, kl 13.38
Ei ole niimoodi olnud, sest mul oli veel ka suures varbas imelik tunne ja tegelt ma polnud seksinud ka. Oled nüüd rahul?
 
S 22. aprill 2010, kl 02.41
Teemaalgataja tekst oleksnagu minu kirjutatud :) Täpselt sama seis ja teste olen ka 3 teinud :-D.Vahe ainult selles, et mul jäid päevad täitsa ära ja u nädal peale seda, kui oleksid pidanud olema on 2 päeva kergelt määrinud. Mind ka väga huvitaks, mis asi see selline on. Kas sul veretest oli ka negatiivne?
 
Heidi 22. aprill 2010, kl 08.28
Täna õhtul saan teada.

Tahaks ikka veel teiste kogemusi ka kuulda! Mitte varba-naljatajate (kellele varvas on pähe löönud). Sest mõne inimese jaoks on lapsesoov tõsine.
 
miisu 22. aprill 2010, kl 08.52
Tundub,et vahekord oli ovulatsiooni perioodil,seega lootust veel on:)Testid ei kipu nii vara näitama.Veretest on ses mõttes kindlam.Alati ei peagi olema väsinud ega iiveldama.See tuleb hiljem.Oma kogemustest võin öelda,et kui väga-väga tahta ja loota,siis kipub ikka teistpidi minema.Kõik oleks justkui õige ja sis hopsti! on päevad kohal.Ükskord koguni 3 nädalase hilinemisega.Olgugi,et rinnad olid hellad ja suured ning alakõhus olid kerged pisted.
 
Helena 22. aprill 2010, kl 09.26
Kui soovid väga väga rasestuda,siis kahjuks jah, üldjuhul läheb see teisiti. Mina nt olin suhteliselt tihti vahekorrras ja päevad jäid 2 nädalat hiljaks. Kuskil 3 nädalat oli puhitustunne kõhus ja alaseljavalud. Rinnad olid ka hellad (just rinnanibud) ja natuke suuremad. Mul esines ka iiveldusi. Tundsin ka, et midagi on teisiti ja ju ma rase ikka olen. Isegi kõhukinnisus oli koguaeg, mis on ju raseduse 1 tunnuseid. Mõtlesin ja lootsin sellele hästi palju. Tegin mitmeid teste ja kõik negatiivsed. Keha mängis ikka head vingerpussi mulle, sest päevad olid 2 nädalase hilinemisega kohal! Pettumus oli oiii kui suur:(
Praegu on sama teema. Rohkem iiveldab õhtuti. Aga vot enam ei looda rasedusele, olen 99% kindel, et varsti kohe on päevad platsis:(
Niiet ma loodan, et sul nii ei ole ja endale lihtsalt tunnuseid külge ei mõtle, sest see on vägagi võimalik!!!:D
 
suht sama seis 22. aprill 2010, kl 12.20
ma ple rasedustesti teinud,aga sama lugu umbes..kõhus on koguaeg siuke puhitustunne...üks hommik oli vääga halb olla,oksendasin ja pea käis ringi ja väsimus on ka suht pidevalt,aga ma ei kipu veel lootma,sest mu päevad käivad nii kuidas jumal juhatab.
Eks elame ja näeme:)
 
Heidi 22. aprill 2010, kl 18.12
Minu veretest oli kahjuks negatiivne :(
 
Helena 22. aprill 2010, kl 19.22
vot vot, ju siis mõtlesid sinagi endale need tunnused külge!
Ma see kuu pole eriti mõelnud rasedusele aga nüüd kummitab see mind jälle, sest rinnad on niii niii hellad:S nädala jooksul peaksid päevad hakkama.
 
to Helena 22. aprill 2010, kl 21.06
võib-olla oledki rase olnud, aga rasedus katkeb ja hakkavad päevad. Lihtsalt tean selliseid juhtumeid.
 
Helena 23. aprill 2010, kl 12.08
No ei tea jah. Testid näitasid kõik negatiivset tulemust (tegin neid ikka väga palju) aga samas naljakas oli see, et verejooks oli niii tugev (esimesel 2 päeval) ja kestis aint 4 päeva.
 
sama lugu 18. mai 2010, kl 15.44
Mul väga sarnane lugu ja juba kaks kuud järjest.
Oleme aasta algusest juba üritanud lapseootele jääda, aga pole õnnestunud. Eelmine kuu jäid päevad 10 päeva hiljaks ja siis hakkas suure valuga. Tavaliselt mul tsükkel 31 päeva enam-vähem. Aga see kuu on päevad üle läinud 18 päeva ja eile läksid rinnad ka tundlikuks. Teste tegin 2tk eelmine nädal ja negatiivsed! Täna lähen ja ostan veel ühe kuigi tunne on selline, et ikkagi nad hakkavad. Miks siis sellise hilinemisega? Ja kui olengi rase, kuidas siis need negatiivsed tulemused? Imelik...
 
Mhm 19. mai 2010, kl 09.23
Mul on ka sarnane mure. Päevad oleks pidanud hakkama eile, ei ole hakanud, õudne väsimus ja uni on ning rinnad hellad. Põhiprobleem on see, et reedeks on mulle määratud kompuuteruuring, kuhu ma ei tohi minna kui ma olen rase. Testi ma võin osta ja teha, aga see ei pruugi ju näidata veel? Ei teagi, mis nüüd teha. Mida teie teeksite?
 
Helena2 19. mai 2010, kl 09.43
Paljudel naistel on rinnad hellad ka enne mensest. Hmm..mai oskagi kohe öelda, mis tunnused mul avaldusid alguses. Rinnad olid küll hellamad ja natu suuremad kui tavaliselt. Tsükkel oli mul ebaregulaarne niiet selle järgi ma küll arvata ei osanud. Mind piinas pigem hästi tihe wc-s käik. Mis on muide siiani. Pean öösiti üles tõusma, et wc-sse minna. Selle järgi kusjuures arvasingi, et vb rase, see on ka 1 tunnuseid. Tegin siis testi ja voilaa, olingi rase. Täna siis esmaskordne arstivisiit, mida olen juba 2 ndl oodanud. Praeguseks on ikka veel alles sagedane wc külastamine ja rinnad on hellad aga ikka tunduvalt suuremad, varsti peab uut pesu minema ostma:))
 
Mhm 20. mai 2010, kl 12.44
Tegin testi ja see näitab, et ma olen rase. Ma küll ootasin, et see võib nii olla, aga ma ei oodanud, et see mind võib nii erutada. Mu käed värisevad ja mu peas on miljon mõtet. Kellele öelda, millal öelda, kas tuleb poiss või tüdruk. Kas lapse tervisega saab kõik ikka korda, millal ta sünnib jnejne. Ma olen endast täitsa väljas. Kas ma peaks nüüd kohe arstile tormama. Appikne. Ma arvasin, et rasestumine võtab ikka aega, alles jaanuaris jätsin tabletid ära... Kuidas teile see hetk on mõjunud ja kui kaua võtab aega, et taas rahulikuks muutun?
 
anc 24. mai 2010, kl 09.48
Mul oli sama lugu, mis teemaalgatajalgi.Ka testid ei näidanud(kusjuures proovisin erinevate firmade omi)Lõpuks panin arstile aja kirja, hirmus et midagi tõstist viga.Aga näed see "tõsine" poiss saab 2 nädala pärast juba 4 aastaseks :)
To Mhmile. Lapse sünni aja saad vaadata kalendri järgi.Nt pereklubi.ee ja perekool.ee seal kalendrid olemas.
Arstile oleks õige aeg minna nii, kui laps on umbes 5 nädalat vana(sel juhul peaks olema juba südamelöögid ka näha) Aga muidu on soovitatud minna nii 7 nädalal.
 
????? 25. mai 2010, kl 14.07
saama siin päevad jäid ära 8p-aga kolmas last kül ei taha-nüüd tehtud 2testi ja käidut täna arsti juurde-pole rase-aga ikkagi tool päeval olin nii õnnelik et sain vastust et see on normaalne-aga millal nad tulevad ikkagi-mis põhjusel nii juhtub-????kui keegi selega kokkupuutunud et teab ja oskab vastust andma-olge head -
 
to anc 25. mai 2010, kl 20.43
Ütlesid, et sul testid ei näidanud kohe. Mind huvitab, mitu nädalat olid siis rase, kui test veel ei näidanud. Ja kuidas on see võimalik? Kas nii ka on võimalik, et oled paar kuud juba rase ja test ikka ei näita?
 
Helena 25. mai 2010, kl 22.31
Kusjuures on küll kõik võimalik jah. Siin foorumis oli kord 1 naine, kes rääkis, et tal juba üle 2 kuu päevad ära jäänud, rinnad on tunduvalt suuremad ja söögiisu on ka meeletu. Et ta aina paisub ja paisub. Tegi testi- negatiivne. Tegi samal õhtul veel testi- positiivne. Tegi järgmisel hommikul testi- positiivne. Ja oligi rase juba peaaegu et 3 kuud, kui arsti vastuvõtul käis:))) Niiet imesid juhtub jah. Minul endal muidugi näitas test juba siis, kui olin reaalselt rase 4 nädalat. Siis tuli õrn triibukene. Praegu juba 8.nädal jookseb:)
 
N19(poja2a). 06. juuni 2010, kl 00.08
Minul oli test positiivne alles 16. päeva pärast päevade hilinemist ja siis ka väga õrnalt! Enne olid kõik neg!
 
hellu 06. juuni 2010, kl 17.08
Ma olen mitu korda rasedustesti teinud ja rasedustest näitas kõik negatiivne:( Aga tahaks,et rasedus test oleks positiivne:)
 
. 07. juuni 2010, kl 12.46
Mul oli sama asi , mai alguses pidi hakkama päevad , no mida ei hakka seda ei hakka , läksid üle siis hakkasid ülikergelt määrisid ja kui testi tegin oli negatiivne , emakas oli suurenenud , aga testid kõik neg nii arsti omad kui muud pandi UH aeg kinni , UH öeldi ,et kohe hakkavad päevad , läksin kuu pärast arstile ei andnud rahu , enne käisin juunis , 4 juunil ja juulis käisin 22 ning viimasel korral UH käies sain teada ,et olen 10 nädalat rase , mis teeb 2 kuud ja 2 nädalat , mis ei vasta suhugi sellele , mis testid näitasid ja UH ka :D Laps sündis kogu raseduse aja oli pisem kui teised lapsed ,sündides oli ka häääästi tilluke 46 cm , sündis 2 nädalat enne ;) Teste ei saa usaldada , enamasti saab usaldada ainult enda sisetunnet:)
 
isssand 07. juuni 2010, kl 17.25
grammatiliselt väga segane postitus see viimane.
"UH öeldi ,et kohe hakkavad päevad , läksin kuu pärast arstile ei andnud rahu "-Hakkasid siis päevad või ei??
Midagi aru ei saa sellest tekstist
 
. 07. juuni 2010, kl 17.26
punkte ja komasid vist üldse ei eksisteeri mõnel
 
njaa 07. juuni 2010, kl 19.22
minu meelest siin suht pooled tekstid nagu pooletoobiste kirjutatud. või siis muulased, kes eesti keelt väga ei valda.
 
Pillu 15. juuni 2010, kl 00.34
nii tore on lugeda neid r66mus6numeid kellel tuli 2triipu,palju 6nne teile. ja sry siis k6igile nokkijatele..mu 6 täht ei tööta.kastutan nr 6.aitäh
 
to njaa 18. märts 2011, kl 09.43
ja isegi, kui kirjutavadki muulased, mis siis on? uskumatu inimene oled ikka!
 
Liisu 24. märts 2011, kl 16.42
No kui rasedustestid on negatiivsed siis rasedust ei ole. Mis siin siis keerulist on. Ega laps ei saa hakata kõhus kasvama, kui HCG tase ei tõuse.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!