Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
Rasedus ja seksiisu?
 
Andreaz 16. juuli 2010, kl 10.51
Tere kõigile.

Nimelt on mu kallim 13 nädalat rase. Laps on soovitud ning loomulikult ootan teda väga.
Ei ole ka üllatuseks see, et paljudel naistel kaob raseduse ajal(või teatud perioodil sellest) täielikult igasugune seksi ja füüsilise läheduse tung. Sama on praegu ka minu kallimaga. Seks on juba teemana ebameeldiv ning ka muu füüsiline lähedus ei paku mingit huvi(suudlemine, kaisus magamine jne). Äramärkimist vajaks vist ka asjaolu, et enne rasedust oli see väga tähtsal kohal meie elus ning isutuses ei saanud teda kunagi süüdistada.
Ehk on siin inimesi, kes oskavad rääkida pisut sel teemal.
Loomulikult on teema igaühe jaoks individuaalne kuid suures plaanis -
*läheb see üle?
*millal see juhtuda võib?
*kas peaks ise täiesti tagasi tõmbuma ja ootama naise algatusi?
*jne

päikest:)
 
iivi 18. juuli 2010, kl 14.01
läheb see üle? Raske ennustada, ega see pole mingi haigus või taoline. Siit foorumist on ikka natuke imelik vastuseid otsida.
Loe internetist raseduse kohta.Oleks nagu mõistlik ikka nasest ka aru saada.
 
kaur 18. juuli 2010, kl 14.03
lähtu 4 *
 
rase 04. august 2010, kl 15.50
ise olen rase ja kogen hetkel neid kõiki sümptomeid,millal üle läheb seda ma ei tea.Mehest täitsa kahju.
 
teele 11. august 2010, kl 21.19
Mingil põhjusel võib rasedus tõesti seksiisu pärssida.Kuid võin lohutada,minul läks see üle ja pärast seda olin veel isukam,kui enne.Mõnel läheb raseduse viimasel trimestril see üle,mõnel pärast lapse sündi...aga kahjuks on ka neid,kes jäävadki selliseks,ilmselt sellest ka see,et 70% naistest ei naudi seksi,ja ammugi pole neil ka seksiisu.
 
kraaks 12. august 2010, kl 21.21
teele

ja mismoodi oskad sa sellise fakti siia pillata? ise tegid kuidagi statistikat, et 70% naistest ei naudi seksi?
 
teele 14. august 2010, kl 16.12
to kraaks

Seda infi pole ise välja mõelnud,seda lugesin netist,mingi küsitluse tulemus oli.Ise ka imestasin,kas tõesti see % nii suur...aga küsitlusele vastajate hulgas oli selline %

Kui see sind ei puuduta,miks siis ärritud....
 
ka rase 14. august 2010, kl 17.39
Mul käsil ka 13-es nädal ja seksiisu on selle aja jooksul olnud mõned korrad vaid. Muidu on igasugune huvi kadunud - ei taha samuti ei kallistamist, musitamist, kaisutamist jne. Minu puhul asi ka ilmselt selles, et mul on suurem osa aega paha olla ja eks katsuge siis midagi tahta... Loodan küll, et läheb üle. Mehest on muidugi kahju, aga ta mõistab :)
 
ardo 22. august 2010, kl 18.14
Niikaua ongi kõik ilus ja tore, kuni naine järsku otsustab, et tema tahab last saama hakata.
 
to Teele 22. august 2010, kl 20.03
Ma hiljuti lugesin, et 75% mehi ei naudi seksi erinevatel põhjustel. Kahju kohe, et need naised 5% kiimasemad on, jäävad paraku ilma...
 
kati 04. september 2010, kl 22.30
mul 26 nädal rasedust ja seks kohe üldse ei lähe. algul oli niisama paha olla enamuseajast ja mul tekkis seksi tõttu tihti põiepõletikke,mille hirmus ma eriti seksida ei tahtnud. aga nüüd kui tunnen juba lapse liigutusi on seks täielik out. ma ei suuda keskenduda nautimisele,kui laps sees samal ajal liigutab. ka on kõht suur ja kipub orgasmi momendil kuidagi kõvaks ja valusaks kiskuma ja orgasm pole ka endine.

samas kaisus olemist ja muud lähedust naudin väga. vahel (väga harva) tekib ka endal seksiisu, aga siis jälle ei pruugi meest kohe käepärast olla ja paari tunni pärast on see isu juba kadunud:D

muud ei oska soovitada,kui rääkida naisega palju sel teemal. ma ikka üritan meest igati hellitada ja temaga tegeleda muud moodi, lihtsalt enda intiimsetele piirkondadele ei taha kuidagi ligi lasta, vahel ikka teen seda, aga ega väga ei naudi...

ega muud polegi, kui et rasedus pole igavene ja loodan,et paar kuud peale sünnitust varasem seksuaalelu taastub, sest seks oli ka meile väga oluline suhtes ja armastan oma meest ülekõige ning igatsen ka taga aega, kus tundsin ennast seksuaalsena:)
 
hmm 04. september 2010, kl 23.26
minul kadus raseduse alguses ka ära, tagasi tuli isu alles siis kui laps sai 2 aastaseks, läheduse isu tuli peale sünnitust. ilma ma meest jätnud ka ei ole, ei tee küll igapäev kuid nädalas korra või paar ikka.
 
Naine ja mees arstil 05. september 2010, kl 19.15
Läksid siis tulevased vanemad günekoloogi juurde, et uurida üht-teist. Kui suuremad jutud said räägitud, küsis mees günekoloogilt, et kuidas siis raseduse ajal selle seksiga ka on. Arst siis vastas:
"Esimesed kolm kuud võite teha nii nagu tavaliselt. Teised kolm kuud ainult koerapoosis ja viimased kolm kuud hundipoosis."
"Missugune siis see hundipoos välja näeb?" Küsib mees tohtrilt. "Lihtne," vastab tohter, "Lebate üksteise kõrval ja ulute."
 
boris the blade 27. juuni 2013, kl 06.33
tere ka minu poolt.

minu musi on 9. nädalat rase ning seksiga ei ole asjad jjust kõige paremini. raske muidugi ka see, et ise soovin 2-3 korda päevas saada.

eks üritan teda mõista muidugi, kuid kohati on ikka raske kui püksis tirib teise suunda kui mõtlemine. loodan, et peatselt seksiisu taastub ning saame nagu jänkud edasi hüpata - minu arust toimiva suhte alustala on korras seksielu.

väike uitmõte: kuna ei ole mingi saladus, et mina (ja arvan enamik minu olukorras mehi) seksi tihedalt soovivad. võimalik, et ka see pärsib veidike seksi juhtumist - see naise pidev teadmine, et mees seda ootab. kui õige prooviks nii, et ei riieta oma naist pidevalt silmadega lahti ning suhtuks seksi apaatselt. nii äkki kaob ka naisepoolne pinge, et ta justkui peaks mehele seksi võimaldama. lihtsalt mõte. jõudu kõigile. tegelikult on see kõik ju äärmiselt loomulik ning ilus osa elust.

:)
 
hopaa 30. juuni 2013, kl 12.24
Rasedana on sekisiisu pole üldse muutunud. Esimesel kolmel kuul esines küll väsimust, mistõttu õhtusest seksist ei tulnud midagi välja. Iiveldus esines just õhtuti koos väsimusega. Kuid hommmikuks, kui väsimus välja magatud, olin valmis. Teisel kolmandikul väsimus õnneks kadus. Nüüd läheb viimane kuu ja pooside valik on piiratud, aga muidu pole viga midagi. Lapse liigutused on ilusti tunda, kuid see mind absoluutselt ei sega. Midagi soovitada ei oska - ilmselt on mõjuvad rasedushormoonid igale naisele erinevalt, nagu ka ravimid mõjuvad erinevatele inimestele erinevalt. Mõnel esineb kõrvaltoimena seksiisu kadumine ja mõnel mitte.
tihottee 15. oktoober 2023, kl 15.28
 
Ropp Raivo 21. detsember 2023, kl 03.37
Kui kuba peale sünnitust hell, tuleb abiks vanahea anaal. Seda teab iga ambaal!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!