Ma tean paljusid, kelle abielu on püsima jäänud. Mu oma hea sõbranna hakkas koos elama poisiga 15 aastaselt ja siiani koos (nüüd 40) - õnnelikult. Ja muidugi on nad abielus, vist abiellusid 17 aastaselt. Mina abiellusin 18 aastaselt. Tõsi olen lahutatud, aga alles peale 17 a abielu ja meil on kolm toredat last ning me saame omavahel ülihästi läbi.
Mul on sulle hea soovitus :) Ära kuula, mida teised räägivad - see on sinu ja su mehe vaheline asi. Küsi, mida ta asjast arvab, et aru saada, kuidas ta soovib, kas abielluda või mitte; millal; kas sa peaksid märku andma, et sooviksid; või peaksid ootama. Võid rääkida ausalt, mis sind vaevab, kas on hirm, et abielu ei jää püsima, raha läheb liiga palju. Või on hirm, et 10 aasta pärast ta ei tahagi enam abielluda, aga selleks ajaks vbl juba ka lapsed. Uuri, millised on tema hirmud. Nii lihtne on mingite stampidega üksteisele pähe lajatada, aga jube keeruline on mõista. Ja üleüldse, kui tahad, et suhe oleks hea ka edaspidi, püüa teha nii, et mees ei kardaks avaldada tõde.