Kui mina saaks teada, et minu tütar on salaja abiellunud, no ma oleks ikka jubedalt löödud. Kui te tahate seda kaunist ja tähtsat hetke ainult kahekesi nautida, no laske käia, aga miks seda peab siis salaja tegema!? Kasvõi öelgegi vanematele enne siis et asi on nii, et teeme pulmad, aga tahame seda teha kahekesi. Kas siis teie vanemad ei ole tõesti väärt seda, et nad võiks teada, et nende lapsed abielluvad?! Kui ma seda vähemalt teakski, siis nende paari panemise hetkel vähemalt jooks kodus koos mehega shampust ja oleks rõõmus nende pärast. Kas te siis lapse saamist püüate ka varjata nii kaua kui võimalik, see on ju ka isiklik asi, ja kui ükskord laps on sündinud siis juhuslikult võibolla teie vanemad saavad ka teada!?
See on muidugi abiellujate enda asi kuidas nad oma pulmi korraldavad, aga kuna sa selle teema juba tõstatasid, siis mina soovitaks küll teil enne järele mõelda kas teie vanemad on sellise jubeda shoki ära teeninud, peaasi et te pärast oma otsust ei kahetseks, muidu võib jääda veel kõigil teie pulmadest halb mälestus.